Amalia Năstase le-a pus la punct pe femeile care o critică pe internet: "Oamenii de la şatră sunt peste voi de un milion de ori"

1 foto amalia nastase jpg jpeg

Amalia Năstase a devenit un model pentru toate femeile din România, după ce a reuşit să slăbească mai bine de 30 de kilograme şi să revină la o siluetă perfectă. Trecută de prima tinereţe, fosta soţie a lui Ilie Năstase pare tot mai activă pe reţelele de socializare şi, recent, şi-a făcut şi un vlog.

Amalia Năstase păstrează legătura cu oamenii care o urmăresc pe reţelele de socializare, însă, în urmă cu doar câteva zile, vedeta a răbufnit după ce a primit mai multe comentarii răutăcioase.

Citeşte şi: Cum se menţine Loredana Groza în formă la 49 de ani. Trucul minune la care apelează înainte de micul dejun

„Şi pentru că mai multe dintre voi, m-aţi cam înjurat, m-am gândit să comentăm puţin comentariile. Şi voiam să vă spun că eu cred că ştiţi că am trecut prin multe avalanşe mediatice şi nu prea mă mai poate atinge ceva. Dar vreau să spun, că mă amuzaţi tot timpul şi vreau sa trec puţin printre ele", a spus fosta soţie a tenismenului Ilie Năstase.

Amalia Năstase le-a spus fanelor care o critică faptul că pentru ea toţi oamenii sunt egali, nu face discriminări, mai ales pe considerente de rasă.

Citeşte şi: Andreea Bălan, vacanţă de coşmar în Mauritius, după ce fiica ei sa îmbolnăvit: ”Au anesteziat-o şi i-au pus perfuzia în tâmplă”

"Eu sunt mândră că sunt crescută şi născută în Rahova şi niciodată nu am spus copiilor mei să nu fie ca nu ştiu ce. Suntem toţi egali, iar atunci când spui că eşti de şatră, o spui de parcă ar fi rău. Vedeţi că sunt nişte oameni de la şatră, care ştiu nişte lucruri şi au o intuiţie şi sunt atât de talentaţi, încât sunt peste voi de un milion de ori.” a mai spus Amalia Năstase.Recente

aroganta jpg
WhatsApp Image 2023 09 22 at 15 24 02 jpeg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
caine jpg
Jennifer Aniston jpg
Jennifer Lopez foto  Instagram jpg
magneziu jpg
Lady Gaga foto  Shutterstock jpg
Zodii cu ghinion Sursa foto shutterstock 2218817583 jpg
Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg