Amalia Năstase le-a pus la punct pe femeile care o critică pe internet: "Oamenii de la şatră sunt peste voi de un milion de ori"

1 foto amalia nastase jpg jpeg

Amalia Năstase a devenit un model pentru toate femeile din România, după ce a reuşit să slăbească mai bine de 30 de kilograme şi să revină la o siluetă perfectă. Trecută de prima tinereţe, fosta soţie a lui Ilie Năstase pare tot mai activă pe reţelele de socializare şi, recent, şi-a făcut şi un vlog.

Amalia Năstase păstrează legătura cu oamenii care o urmăresc pe reţelele de socializare, însă, în urmă cu doar câteva zile, vedeta a răbufnit după ce a primit mai multe comentarii răutăcioase.

Citeşte şi: Cum se menţine Loredana Groza în formă la 49 de ani. Trucul minune la care apelează înainte de micul dejun

„Şi pentru că mai multe dintre voi, m-aţi cam înjurat, m-am gândit să comentăm puţin comentariile. Şi voiam să vă spun că eu cred că ştiţi că am trecut prin multe avalanşe mediatice şi nu prea mă mai poate atinge ceva. Dar vreau să spun, că mă amuzaţi tot timpul şi vreau sa trec puţin printre ele", a spus fosta soţie a tenismenului Ilie Năstase.

Amalia Năstase le-a spus fanelor care o critică faptul că pentru ea toţi oamenii sunt egali, nu face discriminări, mai ales pe considerente de rasă.

Citeşte şi: Andreea Bălan, vacanţă de coşmar în Mauritius, după ce fiica ei sa îmbolnăvit: ”Au anesteziat-o şi i-au pus perfuzia în tâmplă”

"Eu sunt mândră că sunt crescută şi născută în Rahova şi niciodată nu am spus copiilor mei să nu fie ca nu ştiu ce. Suntem toţi egali, iar atunci când spui că eşti de şatră, o spui de parcă ar fi rău. Vedeţi că sunt nişte oameni de la şatră, care ştiu nişte lucruri şi au o intuiţie şi sunt atât de talentaţi, încât sunt peste voi de un milion de ori.” a mai spus Amalia Năstase.Recente

robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg