Anamaria Prodan a trecut prin clipe de coşmar, după ce şi-a văzut fiica aproape de moarte: "Ţipa atât de tare"

1 anamaria prodan sarah jpg jpeg

Anamaria Prodan a trecut prin momente cumplit când fiica sa, Sarah, s-a accidentat în timpul unei meci de baschet. Vedeta şi-a văzut copilul întins pe podea la televizor, în timp ce urla de durere. Anamaria Prodan a dezvăluit că a simţit că ceva foarte rău s-a întâmplat.

Aflată la mii de kilometri distanţă, dar în faţa televizorului pentru a fi alături de fiica sa de 20 de ani, Sarah, Anamaria a fost nevoită să priveascã fără să poată face nimic accidentarea îngrozitoare pe care a suferit-o fiica ei, notează avantaje.ro.

Aurelian Temişan, prima reacţie după ce s-a spus că Andreea Bălan şi George Burcea divorţează

stanga
dreapta
2 ana prodan copii jpg jpeg
3 ana prodan fiica jpg jpeg
4 anamaria prodan 1 jpg jpeg
5 anamaria prodan fiica accidentare jpg jpeg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg

„Am rămas fără aer! Simţeam că se prăbuşeşte cerul! Mă uitam la televizor şi eram atât de fericită pentru Sarah, juca perfect, intrase perfect în meci, ne bucuram la fiecare coş pe care îl dădea şi cred că exact în momentul ăla am simţit că ceva s-a rupt în mine. Cred că o parte din mine a ştiut că s-a întâmplat ceva foarte rău!”, a mărturisit Anamaria Prodan, potrivit sursei citate.

Asta în timp ce la televizor, comentatorul meciului anunţa că accidentarea jucătoarei este foarte gravă. „O jucătoare cu un potential imens are dureri sfâşietoare!”.

Gabriela Cristea, mesaj dur după ce a fost criticată: ”Sunt nervoasă pe mimozele care spun că e uşor să slăbeşti!”

Vedeta a mai povestit că a fost la un pas să-şi piardă cunoştinţă atunci când a văzut-o pe Sarah că nu se mai ridică de pe teren.

„În secunda în care am văzut că nu se ridică şi tipa atât de tare a fost cumplit!”, a mai spus Anamaria.