Anamaria Prodan revine la tv, într-un nou relity-show alături de Reghe. Va încasa o sumă fabuloasă

1 anamaria prodan si reghe png png

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf revin pe micile ecrane, într-un nou reality-show, filmat pe axa: Bucureşti – Milano – Las Vegas – Dubai. Fosta prezentatoare de la ProTV este încântată de noul proiect media, în care s-a implicat alături de întreaga familie, mai ales că primeşte bani frumoşi pentru el.

Filmările au început deja, iar premiera show-ului „Prodanca şi Reghe. Preţul succesului” e programată pentru luna februarie, la Antena Stars.

Citeşte şi: Amalia Năstase le-a pus la punct pe femeile care o critică pe internet: "Oamenii de la şatră sunt peste voi de un milion de ori"

Potrivit Libertatea, viaţa de familie şi problemele legate de fotbal au făcut-o pe Anamaria Prodan să renunţe la ultimul show TV pe care-l prezenta. Ea a avut timp de două sezoane contract cu Pro TV pentru emisiunea concurs „Gospodar fără pereche', dar în luna octombrie a anului trecut a cerut rezilierea angajamentului. „Chiar nu mai puteam să fac faţă', explica Ana.

Citeşte şi: Adevărul despre moartea Cristinei Ţopescu. Medicul Monica Pop, dezvăluiri neaşteptate: ”A făcut stop cardiac!”

150.000 de euro pentru un prim sezon "Prodanca şi Reghe. Preţul succesului” 

În conturile impresarei urmează să intre aproximativ 150.000 de euro pe sezon, bani primiţi de la Antene, televiziuni cu care Prodanca a mai colaborat în trecut. 

„După 8 ani m-am întors acasă! Aici m-am simţit mereu cel mai bine, iar propunerea realizării unui nou sezon din reality mi s-a părut foarte tare. De când am renunţat la vechiul show, cred că în fiecare zi eram întrebată când o să revină povestea familiei mele pe micile ecrane. Am revenit mai tari ca niciodată şi o să avem ce să transmitem celor care se vor uita la noi! Am început filmările, umblu peste tot cu echipa de filmare, iar în februarie ne pregătim de lansare", a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Libertatea.Recente

Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg