Andreea Bălan, plină de emoţie în ziua cununiei civile: "Ea a fost ambasadorul iubirii noastre"

2 andreea balan 5 jpg jpeg

Fericire mare în familia Andreei Bălan, după ce artista şi George Burcea s-au căsătorit civil. La fericitul eveniment le-au fost alături cei mai apropiaţi prieteni, familia şi cele două fiice, Clara Maria şi Ella.

Andreea şi George i-au ales ca părinţi spirituali pe Aurelian Temişan şi Monica Davidescu, asta după ce o ani la rând artista i-a fost colegă de juriu fericitului său naş,  într-un show tv.

Bucuria, dar şi emoţia s-a putut citi pe chipul cântăreţei care a ales să poarte o rochie albă, scurtă, care i-a pus în valoare silueta. Andreea Bălan se pregăteşte intens şi pentru marele moment din toamnă, când va avea loc atât petrecerea de nuntă, cât şi botezul mezinei familiei, Clara Maria.

Citeşte şi: Andreea Bălan, în continuare la psiholog: ”Mădălina Manole nu a fost sfătuită de apropiaţii ei şi a ajuns la ce a ajuns...”

Imediat după ce a spus marele „DA” în faţa ofiţerului stării civile, artista a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj emoţionant adresat fiicei sale, Ella, primul copil al cuplului. Andreea i-a mulţumit şi a publicat mai multe fotografii cu familia sa.

„Fericirea ei este sublimă, Ella ne-a unit şi ea a fost ambasadorul iubirii noastre❤️ Într-o zi şi noi vom fi alături de ea şi de Clara aşa cum ele au fost împreună cu noi în această zi minunată?‍?‍?‍?❤️”a scris Andreea Bălan pe Instagram, unde le-a arătat fanilor săi mai multe imagini de la eveniment.

Prietenii virtuali i-au felicitat îndelung pe ea şi pe George Burcea şi le-au urat casă de piatră şi multă fericire împreună!

Citeşte şi: Surpriză! Ce nume va purta Andreea Bălan după căsătoria cu George Burcea

Andreea Bălan şi George se pregătesc de „Nunta şi botez în paradis”

Artista a ales deja tematica evenimentului, pe care l-a denumit “Nuntă şi botez în paradis”. A găsit locaţia, şi-a comandat rochia de mireasă şi este pregătită să-şi unească destinele cu George Burcea şi în faţa lui Dumnezeu. Recente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg