Andreea Bălan, prima apariţie tv după divorţ: "Am încercat să mă împac cu George. Mi-am dorit această familie"

6 andreea burcea jpg jpeg

Andreea Bălan şi George Burcea s-au despărţit, vestea fiind confirmată de artistă care a venit pentru prima dată de la aflarea divorţului într-un platou de televiziune. Andreea a povestit prin ce a trecut în ultimul an, mai ales că încheierea căsniciei s-a petrecut la fix un an după ce era să moară, la naşterea celei de-a doua fetiţe.

Andreea a mărturisit, la emisiunea lui Dan Capatos, că a făcut tot posibilul să-şi salveze familie, însă lucrurile au degenerat. 

"A fost o zi de cumpănă care m-a marcat psihologic şi fizic. Am trăit într-un an câţi alţii în zece. De la naştere, la nuntă şi apoi la despărţire", a povestit vedeta în prima apariţie tv, după ce s-a aflat de divorţul de George Burcea, potrivit a1.ro.

Gata, nu mai e un secret. Ce substanţe interzise a consumat George Burcea, soţul Andreei Bălan. Anunţul făcut de autorităţi

"Eu nu m-am căsătorit în septembrie, ca să mă separ în martie...Am încercat să mă împac, am încercat foarte mult să repar, să fim împreună. Mi-am dorit această familie cu el. Din prima zi de când ne-am cunoscut, am ştiut că el este tatăl copiilor mei", a mărturisit artista. 

Andreea Bălan spune că a rămas marcată de faptul că nu a putut plânge şi nu s-a putut descărca astfel de toată furia şi dezamăgirea acumulate în acestă perioadă.

Adelina Pestriţu nu şi-a mai văzut fiica de zece zile. Prin ce trece vedeta: ”Mă macină un dor imens de Zeny!”

"Acum lucrurile s-au aşezat într-un mod negativ, adică ne-am separat, şi cam 90% din ce s-a scris în presă este adevărat, şi de aceea acum pot să vin şi să spun ceva concret. Da, ne-am separat. Dar na, acum trei săptămâni, încă nu ştiam încotro, eu trăgeam de relaţie, am încercat să mă împac, să vedem, să rezolvăm problema, încă nu se descoperise problema aceea, cu poliţia, şi atunci eu am încercat foarte mult să repar, şi să fim împreună, pentru că, repet, eu mi-am dorit foarte mult o familie", spune Andreea Bălan.

"De o săptămână nu am reuşit să plâng şi azi am plâns pentru prima oară...este o situaţie pe care eu nu am reuşit să o schimb, adică am depus eforturi, dar nu am reuşit, am făcut tot ce am putut. A fost o situaţie care nu a depins de mine, nu am avut ce să fac.", spune Andreea.Recente

kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg