Andreea Bălan şi-a anulat vacanţa în Grecia din cauza fostului soţ. Ce a făcut George Burcea

1 andreea balan cantareata jpg jpeg

Despărţiţi de 8 luni, Andreea Bălan şi George Burcea au luat-o fiecare pe drumul lui. Cu toate acestea, divorţul încă nu s-a încheiat, iar tensiunile cresc cu cât se apropie ziua de 1 octombrie, când cei doi se vor întâlni în instanţă.

Recent, Andreea a scris pe contul ei de Instagram că i-a cerut lui George Burcea să semneze o împuternicire pentru a pleca împreună cu fetiţele şi mama ei în vacanţă în Grecia. Acesta însă nu a răspuns la telefon, pe motiv că s-ar afla la filmările unei emisiuni. Vizibil deranjată de situaţie, Andreea a ţinut să le explice fanilor ei toată situaţia.

,,Acum 6 zile am primit cadou de la o agenţie de voiaj o vacanţă de 7 zile (22 august - 29 august) în Grecia pentru mine, Ella, Clara şi mama mea. Pentru a părăsi ţara împreună cu fetele mele, aşa cum este legal, aveam nevoie de o împuternicire notarială din partea tatalui lor. L-am contactat telefonic pe tatăl copiilor, însa la telefon mi-a răspuns un prieten, care mi-a spus că se află la filmarea unei emisiuni şi că este imposibil de contactat până la jumătatea lunii septembrie. Am luat legătura telefonică cu producătorii emisiunii respective, pentru a-i întreba dacă există posibilitatea ca un notar pubilc să ajungă la locul filmării pentru semnarea actelor. Mi s-a comunicat, tot telefonic, că această posibilitate nu există întrucât concurenţii se află în izolare strictă şi nu au acces la nicio cale de comunicare. În nicio clipă nu am sugerat sau dat de înţeles că-mi doresc înlăturarea lui din emisiunea respectivă sau orice alt proiect. Din contra, mă bucur pentru realizările lui, având în vedere că şi el are resonsabilităţi egale faţă de copiii noştri.

Andreea a spus că a înţeles situaţia, ştiind cum funcţionează acest gen de emisiuni, de acceea a fost nevoită să refuze vacanţa primită în Grecia, optând pentru un sejur în România, pentru săptămâna viitoare.  

,,Având în vedere că mi-am trăit mereu viaţa după principii solide şi morale, sunt sigură că şi de această dată, adevărul va ieşi la iveală”, a încheiat cântăreaţa.

Recent, George Burcea, fostul soţ al Andreei Bălan, şi-a anunţat participarea la noul sezon al show-ului Ferma, transmis de Pro TV.

Mai citeşte şi: Cine sunt primii concurenţi care intră în ferma 

Sursa foto: Instagram/ andreeabalanofficialRecente

Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg