Andreea Marin, tot mai implicată în lupta împotriva coronavirusului: "E o lecţie de viaţă"

1 andreea marin jpg jpeg

Andreea Marin nu stă deoparte şi îşi oferă sprijinul în lupta împotriva coronavirusului. După ce vedeta a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru spitale, prin intermediul Fundaţiei "Preţuieşte Viaţa", "zâna" continuă să mobilizeze donatori din ţară şi din străinătate, pentru a-i ajuta pe cei care se află în "prima linie", în lupta cu Covid-19.

Andreea Marin a povestit, într-un interviu acordat Cristinei Stănciulescu, că a primit sute de mesaje din partea managerilor de spitale, unele disperate, toate cerând ajutor. 

"Cum să îi ajuţi pe toţi? A cui e, de fapt, responsabilitatea asta? Cum să nu plângi cu ele în mâna ta?! Pentru mine, medicii din linia 1 şi toţi colegii lor sunt efectiv nişte eroi! (...) În primul convoi umanitar am avut vreo 14, 15 maşini mari şi tiruri, plănuim deja al doilea convoi, dar avem şi altfel de contribuţii, în bani sau în procente din vânzările ce vin din partea firmelor, fiecare ajută cum poate alături de donatorii individuali din tară şi de peste hotare, aceasta solidaritate e extrem de importanta în situaţia actuală. Oamenii aleg ce tip de donaţie li se potriveşte: fie prin sms trimis la 8825 din ţară, donând astfel 2 euro fără taxe/sms, fie prin paypal.me/pretuiesteviata sau Revolut ori direct în conturile Fundaţiei Pretuieste Viaţa, când donatorii sunt din străinătate. Nu am cuvinte să le mulţumesc!”, a declarat Andreea Marin.

Ministrul Sănătăţii anunţă măsuri drastice: ”Toţi bucureştenii vor fi testaţi pentru Covid-19. Mergem din uşă în uşă!”

În cel mai recent interviu, Andreea Marin vorbeşte despre implicare şi solidaritate, dar şi despre conştientizarea unor lucruri pe care, poate, oamenii le-au uitat. 

"Ce am putea să înţelege din ce ni se întâmplă? E o lectie de viaţă cu multiple învăţături. Ne întoarcem la valori, dacă le uitasem. La disciplină. La bun simţ. La omenie. La familie, pentru care nu mai era destul timp, în fuga noastră după toate celelalte. Lăsăm natura să respire, nu o mai supraaglomerăm, nu o mai sufocăm. Nu mai cumpărăm ce nu ne trebuie, la ce bun? Lăsăm deoparte mofturi, orgolii, interese meschine. Suntem egali în nevoia noastră de a supravieţui. Şi avem nevoie unii de alţii. Doar împreună vom reuşi să depăşim un asemenea impas. Cine are ochi sa vadă, urechi să audă, suflet şi profunzime, nu trece fără sens prin aceasta pagină de istorie. Nu rămâne neschimbat, spune Andreea Marin.

Ce trebuie să ştie femeile însărcinate despre coronavirus. La ce riscuri sunt expuse

Andreea Marin: "Adrian, partenerul meu de viaţă, a fost extraordinar, am lucrat cot la cot în aceste zile, inclusiv la convoiul umanitar"

”M-am simţit vinovată că, deşi ne aflam împreună acasă, efectiv nu puteam să fiu cu ea, nu puteam vorbi deloc aproape, nici când eram în aceeaşi cameră, vorbeam şi scriam non stop. Dar m-a şi ajutat, se pricepe la munca pe computer, acolo unde eu, absolventă de facultate de informatică, nu mă pricepeam, imediat făcea ea, caci e greu sa ţii pasul cu vremurile, dacă nu lucrezi în domeniu. Viaţa mea s-a schimbat încă din facultate, datorită şansei de a intra în televiziune, şi mi-am schimbat parcursul planificat odinioară. Încerc să mă revanşez fata de Violeta mea, ştiu că e mare deja, are 12 ani şi înţelege, dar tot are nevoie de mami. Şi eu am nevoie de dragostea ei! Iar Adrian, partenerul meu de viaţă, a fost extraordinar, am lucrat cot la cot în aceste zile, inclusiv la convoiul umanitar. Am avut un sentiment minunat de unitate cu sufletele cele mai dragi", a mai spus zâna surprizelor, în interviul citat.Recente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg