Andreea Marin, tot mai implicată în lupta împotriva coronavirusului: "E o lecţie de viaţă"

1 andreea marin jpg jpeg

Andreea Marin nu stă deoparte şi îşi oferă sprijinul în lupta împotriva coronavirusului. După ce vedeta a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru spitale, prin intermediul Fundaţiei "Preţuieşte Viaţa", "zâna" continuă să mobilizeze donatori din ţară şi din străinătate, pentru a-i ajuta pe cei care se află în "prima linie", în lupta cu Covid-19.

Andreea Marin a povestit, într-un interviu acordat Cristinei Stănciulescu, că a primit sute de mesaje din partea managerilor de spitale, unele disperate, toate cerând ajutor. 

"Cum să îi ajuţi pe toţi? A cui e, de fapt, responsabilitatea asta? Cum să nu plângi cu ele în mâna ta?! Pentru mine, medicii din linia 1 şi toţi colegii lor sunt efectiv nişte eroi! (...) În primul convoi umanitar am avut vreo 14, 15 maşini mari şi tiruri, plănuim deja al doilea convoi, dar avem şi altfel de contribuţii, în bani sau în procente din vânzările ce vin din partea firmelor, fiecare ajută cum poate alături de donatorii individuali din tară şi de peste hotare, aceasta solidaritate e extrem de importanta în situaţia actuală. Oamenii aleg ce tip de donaţie li se potriveşte: fie prin sms trimis la 8825 din ţară, donând astfel 2 euro fără taxe/sms, fie prin paypal.me/pretuiesteviata sau Revolut ori direct în conturile Fundaţiei Pretuieste Viaţa, când donatorii sunt din străinătate. Nu am cuvinte să le mulţumesc!”, a declarat Andreea Marin.

stanga
dreapta
2 andreea marin 1 1280x720 jpg jpeg
3 andreea marin jpg jpeg
4 andreea marin surpriza pentru violeta 1 1024x817 jpg jpeg
5 andreea marin si iubitul jpg jpeg
6 a marin iubit jpg jpeg

Ministrul Sănătăţii anunţă măsuri drastice: ”Toţi bucureştenii vor fi testaţi pentru Covid-19. Mergem din uşă în uşă!”

În cel mai recent interviu, Andreea Marin vorbeşte despre implicare şi solidaritate, dar şi despre conştientizarea unor lucruri pe care, poate, oamenii le-au uitat. 

"Ce am putea să înţelege din ce ni se întâmplă? E o lectie de viaţă cu multiple învăţături. Ne întoarcem la valori, dacă le uitasem. La disciplină. La bun simţ. La omenie. La familie, pentru care nu mai era destul timp, în fuga noastră după toate celelalte. Lăsăm natura să respire, nu o mai supraaglomerăm, nu o mai sufocăm. Nu mai cumpărăm ce nu ne trebuie, la ce bun? Lăsăm deoparte mofturi, orgolii, interese meschine. Suntem egali în nevoia noastră de a supravieţui. Şi avem nevoie unii de alţii. Doar împreună vom reuşi să depăşim un asemenea impas. Cine are ochi sa vadă, urechi să audă, suflet şi profunzime, nu trece fără sens prin aceasta pagină de istorie. Nu rămâne neschimbat, spune Andreea Marin.

Ce trebuie să ştie femeile însărcinate despre coronavirus. La ce riscuri sunt expuse

Andreea Marin: "Adrian, partenerul meu de viaţă, a fost extraordinar, am lucrat cot la cot în aceste zile, inclusiv la convoiul umanitar"

”M-am simţit vinovată că, deşi ne aflam împreună acasă, efectiv nu puteam să fiu cu ea, nu puteam vorbi deloc aproape, nici când eram în aceeaşi cameră, vorbeam şi scriam non stop. Dar m-a şi ajutat, se pricepe la munca pe computer, acolo unde eu, absolventă de facultate de informatică, nu mă pricepeam, imediat făcea ea, caci e greu sa ţii pasul cu vremurile, dacă nu lucrezi în domeniu. Viaţa mea s-a schimbat încă din facultate, datorită şansei de a intra în televiziune, şi mi-am schimbat parcursul planificat odinioară. Încerc să mă revanşez fata de Violeta mea, ştiu că e mare deja, are 12 ani şi înţelege, dar tot are nevoie de mami. Şi eu am nevoie de dragostea ei! Iar Adrian, partenerul meu de viaţă, a fost extraordinar, am lucrat cot la cot în aceste zile, inclusiv la convoiul umanitar. Am avut un sentiment minunat de unitate cu sufletele cele mai dragi", a mai spus zâna surprizelor, în interviul citat.Recente

horoscop shutterstock 1913521300 jpg
vedete serioase jpg
J Lo jpg
Coperta CPF 11 jpeg
kardashian1 jpg
Festivalul Opera Copiilor OCC JPG
Bobby Brown si Whitney Houston jpg
luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg