Jennifer Aniston si Courteney Cox au avut același iubit. Cine e starul rock?

Sunt prietene bune și împart totul. Chiar și iubiții. Cel puțin asta s-a întâmplat în urmă cu câțiva ani, când s-au îndrăgostit de același bărbat.

image

Rujuri, rochii și poșete. De obicei, femeile își împrumută cele mai bune prietene cu tot ce au ele mai bun și mai frumos pe lume. Însă cum rămâne cu iubiții? Sunt și ei pe această listă care denotă o generozitate... ieșită din comun? Pentru Jennifer și Courteney, care au jucat împreună în serialul „Prietenii tăi”, până și bărbații au fost împărțiți în tinerețea lor năvalnică. De fapt, unul singur, dar bun. Despre cine este vorba?

Jennifer Aniston și Courteney Cox au ieșit, la un moment dat, amândouă în oraș cu liderul trupei Counting Crows, Adam Duritz. Nu în același timp, totuși, ci pe rând. Aniston a fost implicată într-o idilă de scurtă durată cu Duritz în 1995, după care, anul care a urmat, Cox a jucat în videoclipul „A Long December” și scânteile au apărut la acea filmare, se pare, pentru că muzicianul și actrița s-au îndrăgostit reciproc.

courteney cox jennifer aniston jpg

Courteney e o mare amatoare de muzică, după cum bine știem, ea urcând, la un moment dat, pe scenă într-un concert cu Bruce Springsteen, unde a dansat pe melodia „Dancing in the Dark”, și, ulterior, a apărut în videoclipul superstarului rock. În 1997, Cox și Duritz formau deja un cuplu.

Niciuna dintre relațiile amoroase ale vedetelor serialului „Prietenii tăi” cu Adam Duritz n-a durat prea mult, însă simplul fapt că starul rock le-a cucerit pe amânouă dă naștere unor discuții pe care nici „Rachel”, nici „Monica” nu-și doresc să le aibă în spațiul public.

image

Serialul „Prietenii tăi” a început să fie difuzat încă din 1994, însă Adam Duritz n-a recunoscut-o pe vedeta serialului, pe Jennifer Aniston, atunci când a făcut cunoștință cu ea în localul Viper Room, deținut de Johnny Depp. „Vă spun sincer că habar n-aveam cine era, eu am fost în turneu cu trupa mea pe toată durata cât a fost difuzat serialul în care apăruse ea”, a recunoscut Adam pentru ET. „Nu am văzut niciodată acel serial, nu cred...”, a conchis liderul trupei Counting Crows.

„Câțiva prieteni de-ai mei m-au mințit și mi-au spus că ea era îndrăgostită de mine”, a explicat Adam, făcând referire la modul în care s-au cunoscut. „Aceeași prieteni au mințit-o și pe ea și i-au spus că eu eram înamorat de ea”, a continuat acesta amuzat. Cert e că mica minciună a avut efectul scontat!

foto - Shutterstock



Recente

Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
elvis presley jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg