Jennifer Aniston si Courteney Cox au avut același iubit. Cine e starul rock?

Sunt prietene bune și împart totul. Chiar și iubiții. Cel puțin asta s-a întâmplat în urmă cu câțiva ani, când s-au îndrăgostit de același bărbat.

image

Rujuri, rochii și poșete. De obicei, femeile își împrumută cele mai bune prietene cu tot ce au ele mai bun și mai frumos pe lume. Însă cum rămâne cu iubiții? Sunt și ei pe această listă care denotă o generozitate... ieșită din comun? Pentru Jennifer și Courteney, care au jucat împreună în serialul „Prietenii tăi”, până și bărbații au fost împărțiți în tinerețea lor năvalnică. De fapt, unul singur, dar bun. Despre cine este vorba?

Jennifer Aniston și Courteney Cox au ieșit, la un moment dat, amândouă în oraș cu liderul trupei Counting Crows, Adam Duritz. Nu în același timp, totuși, ci pe rând. Aniston a fost implicată într-o idilă de scurtă durată cu Duritz în 1995, după care, anul care a urmat, Cox a jucat în videoclipul „A Long December” și scânteile au apărut la acea filmare, se pare, pentru că muzicianul și actrița s-au îndrăgostit reciproc.

courteney cox jennifer aniston jpg

Courteney e o mare amatoare de muzică, după cum bine știem, ea urcând, la un moment dat, pe scenă într-un concert cu Bruce Springsteen, unde a dansat pe melodia „Dancing in the Dark”, și, ulterior, a apărut în videoclipul superstarului rock. În 1997, Cox și Duritz formau deja un cuplu.

Niciuna dintre relațiile amoroase ale vedetelor serialului „Prietenii tăi” cu Adam Duritz n-a durat prea mult, însă simplul fapt că starul rock le-a cucerit pe amânouă dă naștere unor discuții pe care nici „Rachel”, nici „Monica” nu-și doresc să le aibă în spațiul public.

image

Serialul „Prietenii tăi” a început să fie difuzat încă din 1994, însă Adam Duritz n-a recunoscut-o pe vedeta serialului, pe Jennifer Aniston, atunci când a făcut cunoștință cu ea în localul Viper Room, deținut de Johnny Depp. „Vă spun sincer că habar n-aveam cine era, eu am fost în turneu cu trupa mea pe toată durata cât a fost difuzat serialul în care apăruse ea”, a recunoscut Adam pentru ET. „Nu am văzut niciodată acel serial, nu cred...”, a conchis liderul trupei Counting Crows.

„Câțiva prieteni de-ai mei m-au mințit și mi-au spus că ea era îndrăgostită de mine”, a explicat Adam, făcând referire la modul în care s-au cunoscut. „Aceeași prieteni au mințit-o și pe ea și i-au spus că eu eram înamorat de ea”, a continuat acesta amuzat. Cert e că mica minciună a avut efectul scontat!

foto - ShutterstockRecente

Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg
De Niro jpg
Cum reactionezi cand esti gelos in functie de zodie Sursa foto shutterstock 2037180338 jpg
BEBE REXHA png
GNR Poster (cu opening act) Portrait jpeg
WhatsApp Image 2023 05 17 at 13 28 32 jpeg
Beyonce sursa  Instagram jpg
1 printul charles in romania 7 jpg jpeg