Anne Hathaway s-a sărutat cu 10 bărbați pentru a testa atracția dintre ei. „Scârbos!”

Actrița de la Hollywood și-a amintit cum a fost nevoită să se sărute cu mai mulți bărbați doar pentru a vedea dacă exista atracție între ei.

image

Într-un interviu oferit revistei V, câștigătoarea Oscarului a rememorat începuturile ei la Hollywood, când a trebuit să accepte tot felul de practici, oricât de neplăcute erau ele, pentru a obține un rol.

„În anii 2000, era ceva normal să-i ceri unui actor să devină intim cu alți actori, în culise, pentru a testa atracția dintre ei, lucru care numai asta n-o să dovedească”, a declarat Anne Hathaway în cel mai recent interviu al său.

„Mi s-a spus că am primit rolul și, în aceeași zi, am fost înștiințată că vor veni pe platoul de filmare 10 tipi cu care eu trebuia să mă sărut. Mi s-a prezentat întreaga situație de parcă trebuia să mă bucure enorm și, tocmai de aceea, am început să mă întreb ce era în neregulă cu mine de nu mă bucuram. De fapt, mi s-a părut totul de-a dreptul scârbos!”, a conchis vedeta.

Anne a recunoscut că și-a dat seama „cât de ușor era să pierd totul doar pentru că puteam fi catalogată drept «dificilă», în ciuda faptului că era atât de tânără. Așa că m-am prefăcut că mă bucuram de acel moment și am purces la ceea ce m-au pus să fac”, a continuat să explice actrița care n-a numit niciun film anume sau producător, ci doar s-a rezumat la a spune că așa se făceau lucrurile pe-atunci.

image

„Nu încerca nimeni să-și arate autoritatea în ceea ce mă privea, nu voia nimeni să se poarte urât cu mine sau să mă pună într-o situație dificilă. Pur și simplu, era altă vreme pe-atunci și lucrurile se făceau altfel… Acum știm mai bine de-atât cum să procedăm”, a conchis Hathaway amintindu-ne de mișcarea #MeToo, care a apărut după un scandal-monstru la Hollywood, unde unii producători, bărbați influenți în cinematografie, au ajuns să hărțuiască sexual actrițele care-și doreau o carieră importantă în Cetatea Filmului.

foto - Shutterstock



Recente

Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg