Mama și fiul poartă aceleași haine! Relația ciudată a actriței Elizabeth Hurley cu fiul ei

Celebrul duo ține prima pagină a publicațiilor din întreaga lume cu relația lor extrem de apropiată. Actrița și fiul ei au primit chiar și acuzații de incest!

image

Damian, fiu de 22 de ani al actriței britanice Elizabeth Hurley, a dezvăluit recent, cu mare seninătate, că el și mama lui poartă aceleași haine. În timp ce-și promova debutul regizoral în „Strictly Confidential”, acesta a declarat în The Sunday Times: „Fur pantaloni din piele tot timpul din dressingul ei. Gecile ei sunt, de asemenea, preferatele mele. Mama ia și ea de la mine sacouri supradimensionate”, a dezvăluit Damian.

Relația mamă-fiu a atras de multe ori atenția tuturor, mai ales după ce Elizabeth și Damian au pozat împreună în costume de baie și au postat imaginea „suspectă” pe pagina de Instagram a lui Damian. Aceștia au fost suspectați de incest în asemenea momente. „Nu sunt indecent de apropiați mama și fiul?!”, se întrebau mulți pe rețelele sociale.

Un alt moment când lumea a ridicat din sprâncene din cauza lor a fost odată cu filmul regizat de tânărul regizor… Elizabeth Hurley a făcut parte din distribuția filmului regizat de Damian. Nimic ciudat în asta. Însă a devenit o problemă pentru mulți atunci când Damian a fost cel care a filmat scena de lesbianism dintre mama lui și altă actriță din film. Ei doi spun că e vorba despre artă și arta nu e discutabilă, subiectivă sau blamabilă.

image

Însă mulți au criticat faptul că mama și fiul au făcut echipă într-un proiect atât de controversat. Mai mult, regizorul debutant a fost criticat aspru pentru „arta” lui, care se pare că n-ar fi valorat nimic dacă nu ar fi avut-o pe mama sa celebră drept protagonista proiectului său. Damian a fost acuzat că a profitat de notorietatea și sex appeal-ul mamei sale pentru a atrage atenția publicului.

Un alt aspect îndelung dezbătut de internauți este aspectul lui Damian. Fiul actriței este extrem de feminin. Evident că, în vremurile noastre, tinerii... pot fi ce vor ei, în ceea ce privește sexualitatea lor, însă fizicul acestuia a fost întotdeauna subiect de discuții atât în online, cât și în offline. Ce-i drept, relația mamă-fiu este una... aparte!

foto - Instagram



Recente

Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
elvis presley jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg