Mama și fiul poartă aceleași haine! Relația ciudată a actriței Elizabeth Hurley cu fiul ei

Celebrul duo ține prima pagină a publicațiilor din întreaga lume cu relația lor extrem de apropiată. Actrița și fiul ei au primit chiar și acuzații de incest!

image

Damian, fiu de 22 de ani al actriței britanice Elizabeth Hurley, a dezvăluit recent, cu mare seninătate, că el și mama lui poartă aceleași haine. În timp ce-și promova debutul regizoral în „Strictly Confidential”, acesta a declarat în The Sunday Times: „Fur pantaloni din piele tot timpul din dressingul ei. Gecile ei sunt, de asemenea, preferatele mele. Mama ia și ea de la mine sacouri supradimensionate”, a dezvăluit Damian.

Relația mamă-fiu a atras de multe ori atenția tuturor, mai ales după ce Elizabeth și Damian au pozat împreună în costume de baie și au postat imaginea „suspectă” pe pagina de Instagram a lui Damian. Aceștia au fost suspectați de incest în asemenea momente. „Nu sunt indecent de apropiați mama și fiul?!”, se întrebau mulți pe rețelele sociale.

Un alt moment când lumea a ridicat din sprâncene din cauza lor a fost odată cu filmul regizat de tânărul regizor… Elizabeth Hurley a făcut parte din distribuția filmului regizat de Damian. Nimic ciudat în asta. Însă a devenit o problemă pentru mulți atunci când Damian a fost cel care a filmat scena de lesbianism dintre mama lui și altă actriță din film. Ei doi spun că e vorba despre artă și arta nu e discutabilă, subiectivă sau blamabilă.

image

Însă mulți au criticat faptul că mama și fiul au făcut echipă într-un proiect atât de controversat. Mai mult, regizorul debutant a fost criticat aspru pentru „arta” lui, care se pare că n-ar fi valorat nimic dacă nu ar fi avut-o pe mama sa celebră drept protagonista proiectului său. Damian a fost acuzat că a profitat de notorietatea și sex appeal-ul mamei sale pentru a atrage atenția publicului.

Un alt aspect îndelung dezbătut de internauți este aspectul lui Damian. Fiul actriței este extrem de feminin. Evident că, în vremurile noastre, tinerii... pot fi ce vor ei, în ceea ce privește sexualitatea lor, însă fizicul acestuia a fost întotdeauna subiect de discuții atât în online, cât și în offline. Ce-i drept, relația mamă-fiu este una... aparte!

foto - InstagramRecente

Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg
Rumer Willis foto  Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi foto  Shutterstock jpg
Celebritati jpg
Whitney Houston foto  Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei jpg
Olivia Munn și John Mulaney foto  Shutterstock jpg
Madonna jpg
să vorbim de vorbă  Oana & Ion jpg
Cindy Crawford Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg