Antonio Banderas și iubita lui demonstrează că dragostea nu are vârstă

Alături de frumoasa Nicole Kimpel, actorul Antonio Banderas se schimbă radical şi pare vizibil întinerit. La opt ani de relaţie, sunt dovada vie că iubirea nu cunoaşte vârstă sau naţionalitate.

image

Antonio Banderas este unul dintre cei mai carismatici şi apreciaţi actori spanioli. Frumoasa Nicole Kimpel, consilier financiar, a fost cea care a reușit să-i cucerească inima după cel de-al doilea divorţ. Ajuns la vârsta de 62 de ani, actorul mărturisește că este îndrăgostit și fericit.

Destinul i-a adus împreună

Cei doi s-au întâlnit la o petrecere organizată cu ocazia Festivalului de Film de la Cannes. Atunci, Banderas nu știa că Nicole avea o soră geamănă identică, pe nume Barbara. Sora ei a fost cea care i-a atras atenția la început. Au vorbit și deodată a apărut Nicole, iar inima a început să-i bată mai repede. „Sunt asemănătoare, dar am văzut ceva deosebit la ea”, își amintește Antonio. La acel moment, el era căsătorit cu actriţa Melanie Griffith, dar odată ce au fost încheiate actele de divorț, el și Nicole au reluat legătura și şi-au făcut cunoscută relaţia.

Citeşte şi: O întâlnire pe nevăzute i-a schimbat soarta Barbrei Streisand. „Lucrurile bune se întâmplă când nu te aştepţi‟

Se completează perfect

După aceea, Banderas a făcut o declarație care i-a surprins pe admiratorii săi. A spus că va părăsi Hollywood-ul pentru a se dedica altor activităţi. El şi Nicole au plecat la Londra pentru a studia design vestimentar. Odată ce au terminat cursul, au început primul lor proiect împreună, o linie de îmbrăcăminte exclusivistă, Antonio Banderas. S-au completat perfect și au reușit să facă un brand de succes.

Au rămas alături în ciuda problemelor

Problemele grave de sănătatea cu care actorul s-a confruntat la începutul anului 2019 le-a consolidat relaţia, nicidecum să le-o dezechilibreze. Banderas a suferit un infarct, iar reacția rapidă a lui Nicole i-a salvat viața: „Când am început să am simptome, ea știa ce se întâmplă. Mi-a pus o aspirină sub limbă și asta mi-a salvat viața. Am avut o a doua șansă și unele lucruri s-au schimbat în viața mea de atunci”, a declarat actorul.

Relația lor a devenit și mai puternică și au decis să acorde atenție lucrurilor importante din viața lor, copiii, prietenii, familia. Au decis să se stabilească în Andaluzia datorită dragostei şi mândriei lui pentru Spania. „Mi-e dor de familia mea pentru că nu petrec atât de mult timp cu ei ca înainte, dar locul meu este lângă Antonio și asta compensează totul. Sunt foarte fericită în Malaga, orașul m-a primit cu brațele deschise și mă simt ca un adevărat Malagueña”, a spus Nicole.

Anul acesta, au sărbătorit a opta aniversare împreună. Chiar dacă lumea aştepta şi anunţul unei nunţi, acesta nu venit şi nici nu se pare că va exista prea curând.

Vezi şi: Antonio Banderas şi-a sărbătorit iubita într-un cadru romantic

Actorul a ţinut totuşi să explice situaţia: „Sunt aproape căsătorit. Nicole este soția mea, iar eu sunt bărbatul ei. Ne descurcăm grozav!” Căsătoriți oficial sau nu, se bucură din plin de dragostea lor.

FOTO: ShutterstockRecente

Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg