Antonio Banderas și iubita lui demonstrează că dragostea nu are vârstă

Alături de frumoasa Nicole Kimpel, actorul Antonio Banderas se schimbă radical şi pare vizibil întinerit. La opt ani de relaţie, sunt dovada vie că iubirea nu cunoaşte vârstă sau naţionalitate.

image

Antonio Banderas este unul dintre cei mai carismatici şi apreciaţi actori spanioli. Frumoasa Nicole Kimpel, consilier financiar, a fost cea care a reușit să-i cucerească inima după cel de-al doilea divorţ. Ajuns la vârsta de 62 de ani, actorul mărturisește că este îndrăgostit și fericit.

Destinul i-a adus împreună

Cei doi s-au întâlnit la o petrecere organizată cu ocazia Festivalului de Film de la Cannes. Atunci, Banderas nu știa că Nicole avea o soră geamănă identică, pe nume Barbara. Sora ei a fost cea care i-a atras atenția la început. Au vorbit și deodată a apărut Nicole, iar inima a început să-i bată mai repede. „Sunt asemănătoare, dar am văzut ceva deosebit la ea”, își amintește Antonio. La acel moment, el era căsătorit cu actriţa Melanie Griffith, dar odată ce au fost încheiate actele de divorț, el și Nicole au reluat legătura și şi-au făcut cunoscută relaţia.

Citeşte şi: O întâlnire pe nevăzute i-a schimbat soarta Barbrei Streisand. „Lucrurile bune se întâmplă când nu te aştepţi‟

Se completează perfect

După aceea, Banderas a făcut o declarație care i-a surprins pe admiratorii săi. A spus că va părăsi Hollywood-ul pentru a se dedica altor activităţi. El şi Nicole au plecat la Londra pentru a studia design vestimentar. Odată ce au terminat cursul, au început primul lor proiect împreună, o linie de îmbrăcăminte exclusivistă, Antonio Banderas. S-au completat perfect și au reușit să facă un brand de succes.

Au rămas alături în ciuda problemelor

Problemele grave de sănătatea cu care actorul s-a confruntat la începutul anului 2019 le-a consolidat relaţia, nicidecum să le-o dezechilibreze. Banderas a suferit un infarct, iar reacția rapidă a lui Nicole i-a salvat viața: „Când am început să am simptome, ea știa ce se întâmplă. Mi-a pus o aspirină sub limbă și asta mi-a salvat viața. Am avut o a doua șansă și unele lucruri s-au schimbat în viața mea de atunci”, a declarat actorul.

Relația lor a devenit și mai puternică și au decis să acorde atenție lucrurilor importante din viața lor, copiii, prietenii, familia. Au decis să se stabilească în Andaluzia datorită dragostei şi mândriei lui pentru Spania. „Mi-e dor de familia mea pentru că nu petrec atât de mult timp cu ei ca înainte, dar locul meu este lângă Antonio și asta compensează totul. Sunt foarte fericită în Malaga, orașul m-a primit cu brațele deschise și mă simt ca un adevărat Malagueña”, a spus Nicole.

Anul acesta, au sărbătorit a opta aniversare împreună. Chiar dacă lumea aştepta şi anunţul unei nunţi, acesta nu venit şi nici nu se pare că va exista prea curând.

Vezi şi: Antonio Banderas şi-a sărbătorit iubita într-un cadru romantic

Actorul a ţinut totuşi să explice situaţia: „Sunt aproape căsătorit. Nicole este soția mea, iar eu sunt bărbatul ei. Ne descurcăm grozav!” Căsătoriți oficial sau nu, se bucură din plin de dragostea lor.

FOTO: Shutterstock



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg