Aristocrata cu păr roșu și tatuaje trăiește de pe-o zi pe alta!

Un model de 25 de ani, acoperit cu tatuaje, și-a propus să fie nouă față rebelă a aristocrației. Lady Venetia Baring vrea să ne arate tuturor că nobilimea nu trebuie să fie rigidă și demodată.

image

Fiica Contelui de Cromer și a celei de-a doua lui soții, Shelley Hu Cheng-Yu pe numele ei, Venetia a oferit un interviu revistei Tatler, în care a vorbit despre cum a reușit să-și contruiască propria identitate după o copilăria strictă. Dezinvoltă și drăguță, a reușit să apară în reclame Nike și Dr Martens și chiar și în filmul „The Marvels” (2023) de la Disney.

Totuși, în ciuda succesului pe care îl are, Baring spune că trăiește „de la un salariu la altul”. Mai mult, duce o viață normală, cu toate că are rude putred de bogate, adică familiile Barings și Rothermeres. „Oamenii cred că eu locuiesc într-un palat și am valet la dispoziție”, a declarat ea în paginile revistei sus menționate. Modelul de pe rețelele sociale, care are 19.500 de urmăritori pe Instagram, susține că niciunul dintre prietenii ei nu știe că ea deține un titlu nobiliar.

aristocrata foto  revista Tatler jpg

Venetia are un anturaj select, din care fac parte Prințesa Vittoria de Savoy, Freddie Knatchbull și Tara DuRoss, cu care s-a întâlnit la petrecerea revistei Tatler, denumită „Little Black Book”. Ea spune sus și tare că estetica este parte din rebeliunea ei. Părul roșu, piercing-urile și tatuajele și stilul androgin preferat de multe ori sunt felul ei de-a se exprima și de-a se simți bine în pielea ei.

Pasionată de tot ce e frumos, aristocrata cu păr roșu a intrat la Universitatea Manchester pentru a studia arta, însă a renunțat, după o vreme, după ce și-a dat seama că nu se potrivea cu cei interesați de altă. „Erau toți la cursul pe care-l urmam și eu. Dar cei pasionați de istoria astei nu n-au primit cu brațele deschise. Așa că am renunțat la facultate și mi-am făcut alți prieteni”, a declarat Venetia.

image

În studenție, părinții tinerei au divorțat, lucru care a afectat-o mult, pentru că au implicat-o pe Venetia în bătălia lor deloc frumoasă. Mutată în Londra, aristocrata cu păr roșu s-a angajat ca barman și a început o relație cu bucătarul localului unde se angajase. Se pare că există un final fericit pentru prințesa noastră, pentru că este fericită cu chef Sasha de patru ani, împliniți de curând.

foto - Instagram, revista TatlerRecente

Harry Styles foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift cântăreața foto  Shutterstock jpg
Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg
Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg
Christie Brinkley jpg
Regele Charles jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg
Beyonce Instagram jpg