Prințesa Diana avea 17 fini. Ce fac ei în prezent?

O mare parte dintre cei 17 fini pe care-i avea Lady Di fac aparțin aristocrației britanice, iar restul duc vieți normale și nu dețin titluri imobiliare. Cine sunt ei mai exact copiii botezați de Prințesa Diana?

Printul Charles si Printesa Diana (sursa FOTO profimedia)

Prințul Philippos face parte din familia regală elenă și e însurat cu Prințesa Nina, născută Flohr. Cu toate că grecii regali nu mai sunt la putere în țara lor, familia prințului este cât se poate de bogată și are un rol important în societate. Philippos și Ninna și-au unit destinele în timpul unei ceremonii fastuoase. De fapt, cei doi soți au avut parte de trei nunți separate, una dintre ele fiind tradițională, organizată în Atena, în 2021.

Lady Alexandra Hooper, născută Knatchbull, este măritată cu Thomas Hooper, iar cei doi soți au doi copii împreună, pe Inigo Norton Sebastian Mountbatten, născut în 2017, și pe Alden Peter Theodore Mountbatten, care a venit pe lume în 2020.

Sussy Cazalet a cunoscut-o pe Prințesa Diana prin intermediul mamei sale, Isabel Dawnay, care fusese prietena prințesei din copilărie. Cazalet este designer de covoare, dar creativitatea ei se extinde și la mobilă și decor de perete.

Leonora Lonsdale lucrează ca regizor și deține propria companie de producție denumită Lief. Printre realizările Leonorei se numără filmul „Black Dog, Red Dog”, cu Olivia Wilde, James Franco, Chloë Sevigny, Logan Marshall-Green și Whoopi Goldberg, dar și producția BBC „Dangerous Liaisons”.

Lady Edwina Snow (născută Grosvenor) este cel mai mare copil botezat de Prințesa Diana și este fiica miliardarului Gerald Grosvenor, Ducele de Westminster. „Nu pot face abstracție de faptul că sunt un om bogat și fiica unor duci, pentru că sunt chiar așa ceva și nu-mi cer scuze pentru asta. Cred cu tărie că oamenii trebuie judecați în funcție de ceea ce fac, nu de felul cum fac lucrurile”, a dezvăluit presei Lady Edwina, care se ocupă, în moment de față, de reformarea închisorilor.

Jake Warren este prieten bun cu Prințul Harry, cu care a făcut școala împreună -  întâi la Ludgrove School, după care la Colegiul Eton. Mama lui Warren, Carolyn Herbert, a fost colegă de cameră cu Prințesa Diana. Prințul Harry e nașul fiicei lui Warren, iar ea a fost domnișoară de onoare la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. În prezent, Warren lucrează la Ferma Highclere.

Unul dintre prietenii buni ai lui Lady Di a fost Sir David Paradine, fost moderator TV, motiv pentru care prințesa i-a botezat copilul, pe George Frost, care conduce acum afacerea cu rom a tatălui său decedat.

Edward Windsor, Lordul Downpatrick lucrează ca designer de modă și are propriul brand lansat pe piață, FIDIR, care produce haine și accesorii vestimentare pentru bărbați.

Lady Mary Luise Wellesley este o scriitoare cunoscută în Marea Britanie, unde-și semnează cărțile cu numele Mary Wellesley. Volumele „Hidden Hands: The Lives of Manuscripts and Their Makers” și „The Gilded Page: The Secret Lives of Medieval Manuscripts” au fost lansate în 2021 și, respectiv, 2022.

Foto - Profimedia



Recente

Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg