Boala nu le ocolește nici pe ele! Ducese și prințese care suferă în secret

Trăiesc în palate, poartă diademe cu diamante și cheltuielile lor cu alimentația, securitatea lor și garderoba le sunt suportate de supuși în mare parte. Însă sunt la fel ca noi toți când vine vorba despre boală.

image

Prințesa Eugenie

Încearcă pe cât posibil să ducă o viață noarmală. Are un serviciu la galeria de artă Hauser and Wirth din Londra și nu prea apare în tabloidele britanice cu picanterii din viața ei privată. În timpul nunții ei, prințesa a făcut ceva ieșit din comun – și-a arătat cicatricea imensă pe care o are pe spate.

Când avea 12 ani, prințesa Eugenie a ajuns pe masa de operații pentru a-și modifica curbura pe care o avea coloana ei din cauza scoliozei accentuate de care suferea. „În timpul operației mele, care a durat opt ore…”, a început prințesa să povestească pe site-ul Royal National Orthopaedic Hospital, în 2021. „…chirurgii au inserat pe fiecare parte laterală a coloanei mele bucățele de titan și câteva șuruburi în partea superioară a gâtului. După trei zile petrecute la ATI, am stat o săptămână pe secție și alte șase zile în scaunul cu rotile, dar, după asta, am putut să merg din nou!”, a continuat membra familiei regale britanice.

Totuși titaniul inserat în coloana ei i-a pus probleme prințesei când l-a adus pe lume pe fiul ei, August Philip Hawke Brooksbank, în februarie 2021. Ea n-a putut face epidurală, motiv pentru care s-a apelat la cezariană pentru a deveni mamă.

Meghan Markle

Soția Prințului Harry are un stil de viață sănătos, încercând să fie vegană în timpul zilelor de lucru, iar, în weekend, să fie mai flexibilă în privința mâncării, după cum ne-a informat chiar Ducesa de Sussex în Best Health.

image

În 2015, Meghan a recunoscut, în The Chalkboard, că obișnuia să sufere din cauza unor migrene atât de apăsătoare, încât ajungea adesea la spital din cauza lor. Americanca a reușit să scape de migrene abia când le-a abordat holistic. „Cred mult în acupunctură și terapia cu ventuze. Medicina orientală mi-a schimbat, pur și simplu, viața!”, a conchis Markle.  

Prințesa Charlene de Monaco

În 2021, soția Prințului Albert de Monaco a dispărut din viața publică pentru aproape doi ani. Se pare că a contactat o infecție masivă la urechi, nas și gât, care a necesitat numeroase tratamente de durată efectuate în Africa de Sud, țara ei natală.

„Echipa ei medicală a sfătuit-o să nu călătorească înapoi în Monaco, având în vedere că prințesa trebuie să mai suporte și alte proceduri și apoi să se recupereze în urma lor”, stătea scris în comunicatul de presă emis de reprezentanții lui Charlene. Abia în 2021 a reușit prințesa să se întoarcă la familia ei, în Monaco, însă chiar și atunci a continuat să rămână într-un con de umbră până să fie capabilă să-și revină complet în urma multiplelor operații suferite.

Prințesa de Wales

Din momentul în care soțul ei a devenit prințul moștenitor al tronului britanic, Kate Middleton a urcat și ea în ierarhia regală și a preluat mult mai multe responsabilități oficiale. Și tocmai acest program aglomerat îi dă bătăi de cap prințesei care mai este și mama a trei copii de vârste destul de mici. Ce se întâmplă cu Kate în utima vreme? Are probleme cu somnul!

image

În timpul unei vizite într-un centru militar din Pirbright, Surrey, în septembrie 2022, Middleton a fost auzită vorbind cu trupele și plângându-se că nu doarme destul. Totuși, pentru a scăpa de insomnii, Prințesa de Wales încearcă, pe cât posibil, să respecte câteva reguli clare – să fie deja în pat la ora 22.30, în fiecare seară, și să nu mai mănânce nimic după orea 18.00, pentru ca digestia să fie deja făcută până se duce ea la culcare.

Foto - ShuttestockRecente

WhatsApp Image 2023 06 02 at 00 58 51 jpeg
Bebe Rexha se lupta cu kilogramele in plus Sursa foto shutterstock 2271496475 jpg
Afis LineUp FULL  cu Parteneri  16p9 1920x1080px NVS  Digital RE 8iun png
Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg