Cea mai muncitoare regalitate. L-a depășit inclusiv pe Regele Charles!

Familia regală are multe responsabilități oficiale, iar fiecare membru al său este implicat în activități umanitare, caritabile și culturale. Dar cine este cea mai muncitoare regalitate? 

image

Fiecare membru al familiei regale are un rol distinct în ceea ce privește activitatea profesională, însă ceea ce îi aseamănă pe toți este numărul mare de angajamente pe care și-l asumă.

Desigur, unele regalități reușesc să ducă la bun sfârșit mai multe angajamente ca altele, motiv pentru care se clasează pe primele locuri în topul celor mai muncitoare persoane cu sânge albastru. 

Ea muncește cel mai mult! 

O analiză realizată de publicația „The Telegraph‟ a constatat că un membru al familiei regale britanice muncește cel mai mult dintre toate regalitățile.

Este vorba despre Prințesa Anne, în vârstă de 73 de ani, care a dus la bun sfârșit în acest an 457 de angajamente. Ea l-a întrecut pe fratele său, Regele Charles al III-lea, care s-a clasat pe locul al doilea cu 425 de angajamente. 

Muncitoare și ambițioasă, Prințesa Anne a reușit această performanță pentru că își propune să facă mai multe lucruri într-o singură zi, scrie „Hello Magazine‟. Anul acesta ea a călătorit foarte mult atât în Marea Britanie, cât și în Australia, Noua Zeelandă, India, Canada și Cipru. „Dăruirea Prințesei Anne față de îndatoririle sale și etica ei în muncă sunt remarcabile, mai ales că ea a depășit cu mult vârsta medie de pensionare‟, a spus editorul publicației. 

Citește și: Prințesa Anne, impunătoarea! De ce refuză să-și salute admiratorii 

Pe ce loc se clasează Prințul William?  

După Prințesa Anne și Regele Charles al III-lea, în clasament se află Prințul Edward, Ducele de Edinburgh, cu 297 de angajamente. El este urmat de Regina Camilla, care a ajuns pe locul patru cu 233 de angajamente, urmată de Ducesa de Edinburgh cu 219 de angajamente. 

Citește și: Kate și Meghan au concurență! Beatrice Borromeo, denumită „Cea mai stilată regalitate”

Prințul de Wales, William, se află pe locul șase cu de 172 angajamente împreună cu Ducele de Gloucester și urmat de Kate Middleton, Prințesa de Wales, cu de 123 angajamente. Pe locul opt se află Ducesa de Gloucester, cu de 117 angajamente, iar pe nouă se află ducele de Kent cu 69 de angajamente. 

Sursă foto: Pinterest, Shutterstock  



Recente

Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg