Au «microbul» regiei de film!

1 47805 original jpg jpeg

S-au săturat să primească ordine pe platou? De ce tot mai multe actriţe s-au apucat să regizeze filme vedem în cele ce urmează, din mărturiile unora care au reuşit.

Eva Mendes,încântată la debut

Frumoasa actriţă Eva Mendes (36 de ani) a acceptat provocarea venită din partea unei reviste americane de a regiza un scurt-metraj pentru un eveniment anual al publicaţiei. Filmul ei se numeşte „California Romanza” şi porneşte de la o poveste reală.

„Tot acest proiect este extrem de provocator pentru mine. N-aş fi crezut că pot face regie. A fost experienţa care mi-a adus cele mai mari satisfacţii din carieră până în acest moment”,a declarat încântată Eva Mendes.

Fanny Ardant,un film bine primit

Actriţa franceză Fanny Ardant (61 de ani) a regizat anul trecut primul ei film,„Cenuşă şi sânge”,o coproducţie Franţa-România-Portugalia.

Filmul a fost produs de regizorul român Tudor Giurgiu şi a fost lansat la Festivalul de la Cannes (2009). Foarte bine primită de critică,pelicula spune povestea lui Judith,care la 10 ani de la asasinarea soţului său se întoarce acasă,acceptând invitaţia pe care familia sa i-o face de a participa la o nuntă.

Angelina Jolie,film despre război

Angelina Jolie (35 de ani) regizează un film despre războiul din Bosnia. Pelicula spune povestea unui cuplu de îndrăgostiţi şi impactul pe care îl are războiul asupra relaţiei lor. Filmările sunt programate să înceapă în această toamnă,iar Angelina este producătorul şi regizorul filmului,dar va şi juca un rol. Clint Eastwood a declarat că are mare încredere în ea şi i-a recomandat doar să se odihnească...



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg