Au «microbul» regiei de film!

1 47805 original jpg jpeg

S-au săturat să primească ordine pe platou? De ce tot mai multe actriţe s-au apucat să regizeze filme vedem în cele ce urmează, din mărturiile unora care au reuşit.

Eva Mendes,încântată la debut

Frumoasa actriţă Eva Mendes (36 de ani) a acceptat provocarea venită din partea unei reviste americane de a regiza un scurt-metraj pentru un eveniment anual al publicaţiei. Filmul ei se numeşte „California Romanza” şi porneşte de la o poveste reală.

„Tot acest proiect este extrem de provocator pentru mine. N-aş fi crezut că pot face regie. A fost experienţa care mi-a adus cele mai mari satisfacţii din carieră până în acest moment”,a declarat încântată Eva Mendes.

Fanny Ardant,un film bine primit

Actriţa franceză Fanny Ardant (61 de ani) a regizat anul trecut primul ei film,„Cenuşă şi sânge”,o coproducţie Franţa-România-Portugalia.

Filmul a fost produs de regizorul român Tudor Giurgiu şi a fost lansat la Festivalul de la Cannes (2009). Foarte bine primită de critică,pelicula spune povestea lui Judith,care la 10 ani de la asasinarea soţului său se întoarce acasă,acceptând invitaţia pe care familia sa i-o face de a participa la o nuntă.

Angelina Jolie,film despre război

Angelina Jolie (35 de ani) regizează un film despre războiul din Bosnia. Pelicula spune povestea unui cuplu de îndrăgostiţi şi impactul pe care îl are războiul asupra relaţiei lor. Filmările sunt programate să înceapă în această toamnă,iar Angelina este producătorul şi regizorul filmului,dar va şi juca un rol. Clint Eastwood a declarat că are mare încredere în ea şi i-a recomandat doar să se odihnească...Recente

kim si khloe kardashian jpeg
adele deschidere jpg
pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg