Au profitat de ea? Cum a pierdut Sharon Stone 18 milioane de dolari

Sharon Stone (66 de ani) a dezvăluit recent că problemele de sănătate nu i-au afectat doar organismul, ci și conturile bancare. Pe fondul afecțiunilor sale, oamenii au profitat de banii vedetei, iar ea a rămas fără 18 milioane de dolari! 

image

Vedeta din „Instinct Primar‟ a câștigat multe inimi, de-a lungul carierei sale de actriță, dar și sume mari de bani. Din păcate, în spatele imaginii sale de femeie fatală, pe care și-a creionat-o prin intermediul filmelor în care a jucat, Sharon Stone a trăit multă vreme o dramă! 

Citește și acest articol: Cum a fost păcălită Sharon Stone să apară în lenjerie intimă pe marile ecrane 

Din cauza unei afecțiuni autoimune, actrița a pierdut multe sarcini, fiind incapabilă să aibă copii biologici. Dar asta nu este tot! În anul 2001, Sharon Stone trecea prin cel mai greu moment al vieții sale - un accident vascular cerebral (AVC) masiv, în urma căruia a avut hemoragie timp de nouă zile: „Atunci, mi-am pierdut locul în industria filmului‟, și-a amintit actrița, câștigătoare a unui Glob de Aur, care a resimțit urmările acestui incident timp de șapte ani de zile. 

Citește și acest articol: Drama actriței Sharon Stone, distinsă cu Globul de Aur. După AVC, a pierdut tot ce a avut 

Sharon Stone: „Am rămas fără bani‟ 

Și nu doar cariera sa artistică s-a năruit atunci, ci și averea ei pe care a agonisit-o. Într-un interviu acordat publicației „Hollywood Reporter‟, vedeta și-a amintit că a pierdut 18 milioane de dolari din propriile economii, după ce „oamenii au profitat de ea‟ pe fondul problemelor de sănătate cu care s-a confruntat: 

„Când am avut succes, am economisit 18 milioane de dolari, dar când am avut nevoie de bani, am realizat că toți banii mei din contul bancar au dispărut. Inclusiv frigiderul meu, telefonul meu, toate obiectele mele erau pe numele altora. Am rămas fără bani‟, și-a amintit Sharon Stone. 

„Mulți oameni au crezut că o să mor‟

Pierderea averii și totodată problemele de sănătate cu care s-a confruntat au reprezentat o traumă majoră pentru Sharon Stone, actrița dezvăluind că necazurile i-a schimbat felul în care gândește acum: 

„Am fost aproape de moarte. Am avut sângerări în zona creierului timp de nouă zile. Mi-au poziționat creierul în față, unde nu era înainte. După asta, totul s-a schimbat - simțul, mirosul, vederea și simțul tactil. Nu am putut să citesc timp de câțiva bani. Mulți oameni au crezut că o să mor. Un călugăr budist mi-a spus că m-am reîncarnat în același corp‟, a spus actrița. 

Acum că s-a vindecat, Sharon Stone gândește pozitiv și spune că a reușit să meargă mai departe după ce și-a pierdut banii: „Am decis să nu mă îmbolnăvesc sau să mă mai supăr‟, a spus ea. Potrivit „Celebrity Net Worth”, în prezent, Sharon Stone are o avere estimată la 40 de milioane de dolari. 

Sursă foto: Shutterstock