Sharon Stone: „Am fost pusă să mă culc cu Billy Baldwin!” Reacția actorului

Actrița a dezvăluit că producătorul filmului „Sliver”, din 1993, i-a propus să se culce cu colegul de platou, Billy Baldwin, pentru a exista mai multă atracție între ei. Actorul a ieșit la atac!

image

Sharon Stone a iscat un scandal-monstru la Hollywood după ce a spus lumii întregi că producătorul Robert Evans a pus-o să facă sex cu partenerul de platou, ca să salveze filmul. „M-a chemat în biroul lui. Avea o capanea foarte joasă, simțeam că stăteam parcă pe jos, când eu trebuia, de fapt, să fiu la filmare…”, a început să povestească actrița în autobiografia ei, lansată în 2021.

„Se tot plimba prin birou și îmi zicea cum s-a culcat el cu Ava Gardner și cum eu ar trebui să mă culc cu Billy Baldwin pentru că doar așa și-ar mai îmbunătăți și el prestația în fața camerei”, a adăugat Sharon Stone în cartea sa, în care nu divulgase numele celui care o pusese să se apropie extrem de mult de colegul ei de platou.

„Îmi zicea cum, dacă eu mă culc cu Billy, atunci se formează și o chimie între noi în fața camerei, dacă fac sex cu el, salvez filmul. Adevărata problemă a filmului era că eu eram prea rigidă și nu eram o actriță adevărată care se culcă odată cu colegul ca să fie totul bine apoi”, a continuat siderată vedeta de la Hollywood.

Acum actrița a divulgat numele producătorului și al actorului despre care a scris în cartea sa, dar cărora le păstrase anonimitatea. La auzul acestor cuvinte, Billy Baldwin a luat poziție.

„Nu știți de ce Sharon Stone vorbește despre mine după atâția ani?”, a început Balwin să scrie pe X după ce actrița a făcut dezvăluirile uimitoare zilele acestea. „E încă îndrăgostiă de mine sau se mai simte încă lezată că i-am refuzat avansurile? Eu știu atâtea lucruri urâte despre ea, care ar distruge-o pur și simplu, dar le-am ținut secrete până acum”, a ținut să precizeze actorul pe fostul Twitter.  

image

„Vă întrebați cumva dacă aș putea scrie o carte despre numeroasele lucruri deplasate, neprofesionale și perverse despre Sharon? Ar fi chiar distractiv!...”, a ținut să adauge actorul care s-a simțit lezat de acuzațiile lui Sharon Stone.

foto - Shutterstock, Sliver (1993)



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg