Bărbații scunzi cuceresc femeile! Vedete incluse în cel mai nou trend de pe Tik Tok

Bărbatul înalt pare a fi descrierea clasică a partenerului ideal, dar potrivit unui nou trend de pe rețelele de socializare, femeile renunță la această tendință, în favoarea partenerilor scunzi. Iată cine sunt reprezentanții acestui trend! 

image

Utilizatorii rețelelor sociale Tik Tok și Twitter au început să folosează hashtag-ul „#ShortKingSpring‟ pentru a-și arăta aprecierile față de bărbații scunzi, care măsoară 1.65 m. în înălțime sau poate chiar mai puțin de atât. Mai mulți influenceri au îmbrățișat acest trend, în timp ce anumiți utilizatori au remarcat că există multe vedete care îl reprezintă cu succes. Cine sunt celebritățile care se află pe lista bărbaților scunzi? Inclusiv președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, se încadrează. 

Cine sunt bărbații scunzi din showbiz

De când acest trend a devenit viral, mai mulți utilizatori de pe Tik Tok și Twitter au observat că există multe vedete scunde în showbiz, dar și persoane publice importante. De pildă, Tom Holland, Joe Jonas și Keith Urban au un lucru în comun - înălțimea de 1.63 m. 

image

De asemenea, Daniel Rafcliffe și Bruno Mars au înălțimea de 1.65 m, iar președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, până în 1.70 m. 

image

În plus, printre vedetele mici de statură de numără și: Tom Cruise, Rob Schneider, Joe Pesci, Zac Efron, Jonah Hill, Ben Stiller, iar lista poate continua…

STUDIU: Bărbații scunzi sunt soți mai buni

Potrivit unui studiu, femeile consideră că bărbații înalți sunt potriviți, mai degrabă, pentru aventuri amoroase, în timp ce partenerii scunzi sunt parteneri buni pentru o viață întreagă. Cei din urmă sunt considerați mai amabili și grijulii față de familie. 

Potrivit cercetătorilor, bărbații mai înalți au, în general, un statut social mai bun, câștigă mai mult și prezintă un risc mai scăzut de îmbolnăvire, dar aceste trăsături dispar rapid în ochii femeilor. Acești lideri nu sunt doriți în preajma copiilor, femeile fiind mai tentate să își întemeieze o familie cu cei de statură mică. 

Sursă foto: Pinterest, Shutterstock / Sursă video: Tik Tok - Abbieherbert 



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg