La doar 10 ani, fiica lui Beyoncé nu se uită la bani. Suma pe care a licitat-o Blue Ivy recent

Blue Ivy, fiica lui Beyoncé și a lui Jay Z, este încurajată de familia ei să își dezvolte pasiunea pentru artă. Drept urmare, la cea mai recentă licitație la care a participat, micuța în vârstă de 10 ani, a fost dispusă să ofere o sumă incredibilă pentru o pereche de cercei cu diamante. 

image

Născută într-o familie de artiști cunoscuți la nivel mondial, Blue Ivy este și unul dintre cei mai răsfățați copii din lume. Când s-a născut, părinții ei i-au deschis un trust, pentru a-i transfera când va împlini 24 de ani, averea pe care o va moșteni. 

Până în prezent, la doar 10 ani, Blue Ivy are o avere de 80 de milioane de dolari și doar dintr-o simplă fotografie pe care o postează pe contul său de Instagram, micuța câștigă 60.000 de dolari. 

În averea lui Blue Ivy sunt incluse și peste 8 proprietăți imobiliare ce vor fi pe numele ei, Bitcoin în valoare de 1 milion de dolari, 2 iahturi de lux și peste 4 milioane de dolari în numerar, bani pe care părinții ei i-au păstrat în siguranță, într-un depozit bancar.

Citește și: Fiica lui Beyonce are garderobă de milioane și stilist personal de când nici nu știa să scrie și să citească 

image

Îi place opulența, drept urmare, părinții ei o încurajează să aprecieze frumosul. De aceea, ea a participat recent la „Wearable Art Gala” și, mai mult decât atât, s-a implicat activ într-una din licitațiile serii, când s-a arătat interesată de o pereche de cercei cu diamante, Lorraine Schwartz. 

Suma pe care Blue Ivy a oferit-o la gală 

Perechea de cercei cu diamante i-a aparținut bunicii sale, Tina Knowles-Lawson, mama lui Beyoncé, care se afla sus pe scenă. Așadar, Blue Ivy nu a stat pe gânduri și a licitat suma fabuloasă de 80.000 de dolari. Din păcate, ea a pierdut licitația, iar perechea de cercei a ajuns la o altă persoană care a oferit 100.000 de dolari. 

Vezi și: Beyonce, o „pacoste” pentru bonele copiilor săi. Ce le obligă artista să facă 

Nu este prima oară când licitează 

În anul 2019, când avea doar 6 ani, Blue Ivy a mai participat la un eveniment de acest tip și, bineînțeles, s-a implicat activ. Pe atunci, ea a fost dispusă să ofere 19.000 de dolari pentru o pictură Sidney Poitier, licitând împotriva regizorului Tyler Perry, în vârstă de 53 de ani. 

image

Sursă foto: Instagram - @blueivy.carterRecente

Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg