La doar 10 ani, fiica lui Beyoncé nu se uită la bani. Suma pe care a licitat-o Blue Ivy recent

Blue Ivy, fiica lui Beyoncé și a lui Jay Z, este încurajată de familia ei să își dezvolte pasiunea pentru artă. Drept urmare, la cea mai recentă licitație la care a participat, micuța în vârstă de 10 ani, a fost dispusă să ofere o sumă incredibilă pentru o pereche de cercei cu diamante. 

image

Născută într-o familie de artiști cunoscuți la nivel mondial, Blue Ivy este și unul dintre cei mai răsfățați copii din lume. Când s-a născut, părinții ei i-au deschis un trust, pentru a-i transfera când va împlini 24 de ani, averea pe care o va moșteni. 

Până în prezent, la doar 10 ani, Blue Ivy are o avere de 80 de milioane de dolari și doar dintr-o simplă fotografie pe care o postează pe contul său de Instagram, micuța câștigă 60.000 de dolari. 

În averea lui Blue Ivy sunt incluse și peste 8 proprietăți imobiliare ce vor fi pe numele ei, Bitcoin în valoare de 1 milion de dolari, 2 iahturi de lux și peste 4 milioane de dolari în numerar, bani pe care părinții ei i-au păstrat în siguranță, într-un depozit bancar.

Citește și: Fiica lui Beyonce are garderobă de milioane și stilist personal de când nici nu știa să scrie și să citească 

image

Îi place opulența, drept urmare, părinții ei o încurajează să aprecieze frumosul. De aceea, ea a participat recent la „Wearable Art Gala” și, mai mult decât atât, s-a implicat activ într-una din licitațiile serii, când s-a arătat interesată de o pereche de cercei cu diamante, Lorraine Schwartz. 

Suma pe care Blue Ivy a oferit-o la gală 

Perechea de cercei cu diamante i-a aparținut bunicii sale, Tina Knowles-Lawson, mama lui Beyoncé, care se afla sus pe scenă. Așadar, Blue Ivy nu a stat pe gânduri și a licitat suma fabuloasă de 80.000 de dolari. Din păcate, ea a pierdut licitația, iar perechea de cercei a ajuns la o altă persoană care a oferit 100.000 de dolari. 

Vezi și: Beyonce, o „pacoste” pentru bonele copiilor săi. Ce le obligă artista să facă 

Nu este prima oară când licitează 

În anul 2019, când avea doar 6 ani, Blue Ivy a mai participat la un eveniment de acest tip și, bineînțeles, s-a implicat activ. Pe atunci, ea a fost dispusă să ofere 19.000 de dolari pentru o pictură Sidney Poitier, licitând împotriva regizorului Tyler Perry, în vârstă de 53 de ani. 

image

Sursă foto: Instagram - @blueivy.carter



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg