Beyonce practică vrăjitoria? Cântăreața e acuzată de practici... necurate!

Ne vrăjește pe toți cu vocea și prezența ei scenică, însă n-a fost suspectată niciodată până acum de magie neagră. Unul dintre colaboratorii ei face acuzații fără precedent!

image

La nivelul ei de celebritate și avere, e normal să aibă invidioși prin preajmă, care s-o vorbească de rău și să încerce să-i pună bețe în roate starului de nivel mondial. Însă nu s-a mers oare prea departe când un alt cântăreț a acuzat-o pe Beyonce de... vrăjitorie?!

Nimeni altul decât rapperul Kanye West a emis niște păreri incredibile despre soția lui Jay-Z. Astfel, acesta a observat succesul enorm de care se bucura Beyonce și, cel mai probabil, a justificat farmecul ei personal și realizările muzicale numeroase presupunând că vedeta apelează la vrăjitorie. Mai pe șleau, a zis că atât Beyonce, cât și Jay-Z se foloseau de magia neagră ca să-i controleze pe cei din industria muzicală.

„Îi pot controla pe Shaq, Charles Barkley, LeBron James, pe Jay-Z și Beyonce, dar ei nu mă pot controla pe mine. Nu mă poate împiedica nimeni să spun adevărul. Gata, facem lumină!”, a început Kanye West să facă acuzații incredibile.

„Mama mea (n.r. Donda West) a fost sacrificată. Ce să mai zic de Michael Jordan?! Fiul lui Bill Cosby, nu-i așa? Dr. Dre și fiul lui”, a continuat rapperul pe același ton vehement. „Aici, la Hollywood, multă lume dispare. Se pare că există multe lucruri necurate pentru a controla și traumatiza oamenii…”, a ținut să adauge vedeta.

Problema pe care o are Kanye cu Jay-Z și Beyonce nu s-a soluționat nici în zilele noastre. Primele semne că cei doi rapperi nu se au bine au apărut, în spațiul public, în 2011, când și-au lansat împreună albumul  „Watch the Throne”.

image

În 2016, disensiunile dintre ei au escaladat pur și simplu. West l-a criticat pe fostul lui colaborator în timpul unui concert. Nici în ziua de azi, nu s-au împăcat. Și, mai nou, Kanye o atacă și pe soția fostului său colaborator.

Beyonce și Jay-Z nu au răspuns la acuzațiile făcute de Kanye West în ceea ce privește folosirea magiei negre pentru a obține ceea ce își doresc. Însă fanii celor trei cântăreți au sărit ca arși când au auzit acuzațiile făcute și atacul nemilos la adresa reputației foștilor prieteni ai lui Kanye.

foto - Instagram



Recente

Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
elvis presley jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg