Beyoncé, acuzată de plagiat! Ar fi copiat o piesă din desene animate. Seamănă sau nu?

Nici nu a apucat să se bucure de succesul noii sale piese și deja a fost acuzată de plagiat. Beyoncé, căci despre ea este vorba, se află în mijlocul unui scandal! 

image

După performanța turneului mondial „Renaissance‟ și lansarea filmului cu același nume, Beyoncé (42 de ani) nu a luat o pauză binemeritată, așa cum ne-am fi putut imagina, ci le-a pregătit o surpriză fanilor, lansând două piese country „Texas Hold 'Em‟ și „Carriages‟. Cu primul cântec a făcut furori încă din primele ore de la lansare, iar cântăreața a devenit prima femeie de culoare care a ajuns în topul Billboard’s Hot Country Songs‟. Asta da performanță! Însă Beyoncé nici nu a avut timp să primească laude din partea admiratorilor, căci a fost acuzată de plagiat… Ce au observat criticii vedetei internaționale? 

Citește și: Beyonce, criticată în urma concertului din Dubai. Ce acuze i se aduc? 

Beyoncé l-a copiat pe Franklin? 

De când a devenit hit, fanii și criticii de muzică au constatat că melodia lui Beyoncé, „Texas Hold ‘Em‟, seamănă cu o piesă care a făcut copilăria mai frumoasă multor tineri. Mai exact, ar semăna cu cântecul din celebrul desen animat „Franklin‟, pe care îl poți asculta mai jos! 

Contactat de presa internațională, cel care cântă această melodie, Bruce Cockburn, a dezvăluit că nu are de gând să își revendice drepturile asupra hitului country: „Cred că Texas Hold ‘Em a lui Beyoncé este o piesă bună. Din păcate, nu pot pretinde că am avut vreo legătură în scrierea lui. Ritmul este similar piesei mele tematice din serialul TV, Franklin, dar, din punctul meu de vedere, acolo se oprește asemănarea. Texas Hold ‘Em este piesa ei și îi urez succes‟, a spus artistul de muzică country pentru „TMZ‟. 

Citește și: VIDEO Suma exorbitantă câștigată de Beyoncé pentru reclama de la Super Bowl 

Lansarea acestei piese vine după ce, în timpul show-ului Super Bowl, Beyoncé și-a surprins fanii cu anunțul că va lansa un nou album de muzică country la sfârșitul lunii martie. Acestea fiind spuse, crezi că piesele se aseamănă sau este o pură coincidență de ritm, așa cum precizează cântărețul Bruce Cockburn? 

Sursă foto: Shutterstock / Sursă video: Youtube  



Recente

Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg