Biletul sfâșietor scris de Robin Williams înainte de-a muri

În vara anului 2014, comicul Robin Williams a murit la 63 de ani. În urma sa, a rămas un bilet ascuns într-o carte… Ce scrisese în el?

image

Ziua în care l-am pierdut pe extraodinar de talentatul Robin Williams a fost extrem de tristă pentru întreaga omenire. Actorul se lupta cu o demență nediagnosticată, despre care el n-a aflat niciodată… Totuși, în mijlocul acelei lupte continue, se ițea adevărata față a generosului star de la Hollywood.

În vara anului 2012, adică cu exact doi ani înainte de-a pieri, Williams a lăsat un bilețel în cartea sa, „Twelve Steps”. Mesajul scris de marele actor era scurt, dar atât de cuprizător și de emoționant.

„Vreau să-i ajut pe oameni să nu se mai teamă atât…”, a scris vedeta în bilețelului băgat într-o carte din biblioteca sa.

Văduva actorului, Susan Schneider, a vorbit și ea despre impactul pe care îl are acest mesaj. „Vorbeam cu Robin despre moștenirea pe care voiam noi s-o lăsăm în urma noastră. Fără să clipească, a spus că el își dorea să-i ajute pe oameni să nu se mai teamă atât de mult. I-am spus atunci că era minunat ce-și propusese, însă i-am adăugat că el făcea deja acest lucru. Era superputerea lui!”

În ceea ce privește modul în care a plecat dintre noi, actorul nu a lăsat niciun bilet de „Adio!” înainte de a-și lua singur viața. La acea vreme, Robin dormea singur și corpul lui neînsuflețit a fost găsit de asistentul lui, care a chemat imediat poliția.

În acel moment, depresia a fost trecută drept cauza sinuciderii lui. Însă văduva lui a ținut să precizeze că mult mai mult de-atât i-a grăbit lui sfârșitul. „Nu depresia l-a omorât. Depresia nu era decât unul dintre cele 50 de simptome pe care le avea. Și era doar unul mic”, a explicat fosta lui soție.

Robin Williams avea atacuri de panică și de anxietate, însă medicii n-au putut trasa problema exactă cu care se confrunta vedeta. „Mi-am petrecut ultimul an din viață încercând să descopăr ce l-a omorât pe Robin. Unul dintre doctori a spus că Robin înțelegea că-și pierdea mințile și că nu putea să facă nimic în privința asta. Dar cazul lui a fost atipic. Noi n-am știut ce se întâmpla cu el. Nici el nu știa…”, a conchis văduva lui Robin Williams.

Robin Williams a murit luându-și singur viața pe 11 august 2014. Prin asfixiere din cauza sugrumării.

foto - Shutterstock



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg