„Îmi iubesc copiii, dar mi-au distrus cariera!” Ce vedetă spune asta?

După ani întregi de dominat topurile muzicale și petrecut de zor prin cluburile de noapte din Londra, cântăreața s-a mutat la țară și-a făcut copii. Și maternitatea a fost sinucidere profesională!

image

Cele două fiice ale cântăreței Lily Allen „mi-au distrus complet” cariera pop pentru simplul motiv că vedeta și-a prioritizat copiii în detrimentul muzicii. „Nu poți să le ai pe toate!”, a dat verdictul Lily Allen.

Cântăreața de 38 de ani, care a cochetat și cu actoria, e de părere că femeile trebuie să se decidă dacă își prioritizează cariera sau copiii, pentru că ea a ales familia și se simte o formă de regret în tonul ei. Cumva se bucură pentru copiii ei, dar îi pare rău pentru ea...

„Copiii mi-au distrus cariera! Îi iubesc și mă completează, dar, în ceea ce privește cariera mea pop, s-a ales praful de ea!”, a ținut să precizeze cântăreața pentru Podcastul Radio Times. „Mă enervează la culme când aud oamenii că spun că poți să le ai pe toate, pentru că nu e așa deloc. Unii au ales să se concentreze mai mult pe carieră decât pe copii și asta a devenit prioritatea lor, dar, în cazul meu, părinții n-au prea fost prezenți în viața mea, când eram mică, și acest lucru m-a determinat să nu fac aceeași greșeală cu copiii mei. Am eu destule cicatrici, n-am vrut să-mi traumatizez cu bună știință copiii”, a conchis vedeta.

Tatăl lui Lily e actorul Keith Allen (70 de ani), iar acesta a părăsit-o pe mama vedetei, producătoarea de filme Alison Owen (63 de ani) când Lily n-avea mai mult de patru ani. Allen a ales să se concentreze pe copiii ei și se bucură, pe de-o parte, că a făcut asta, pentru că fiicele ei sunt destul de echilibrate, după cum recunoaște chiar mama lor.

image

Lily Allen are doi copii – pe Ethel Mary, de 12 ani, și pe Marnie Rose, de 10 ani – cu fostul soț Sam Cooper, de 45 de ani, și a scos pe piață ultimul său album muzical în 2018. Lily locuiește acum în New York cu fiicele ei și noul ei soț, vedeta din „Stranger Things”, David Harnour (48 de ani). Cei doi s-au căsătorit în 2020, moment în care cântăreața a dat și o șansă actoriei.

foto - Shutterstock



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg