Harry, pe urmele Prințesei Diana? Prințul, urmărit ca-n filme de paparazzi!

Știm cu toții sfârșitul tragic al Prințesei Inimilor, când mașina ei a fost urmărită de paparazzi și a intrat fatal într-un stâlp. Acum, fiul ei cei mic a fost urmărit de fotografi și era cât pe ce să se lase cu un accident auto grav.

image

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au fost implicați într-o urmărire de mașini ca-n filme, în New York, în seara de marți. Iar întreaga urmărire putea avea un sfârșit „catastrofal”, după cum ne informează reprezentantul cuplului regal.

Ducii de Sussex au fost urmăriți de fotografi după ce au plecat de la evenimentul „Women of Vision Awards”, care a avut loc la Ziegfeld Ballroom, iar întregul incident i-a speriat pe cei doi soți aflați în mașină împreună cu mama fostei actrițe americane, Doria Ragland.

„Nimeni nu a fost rănit”, ne informează paza celor doi duci, însă mulțimea de paparazii prezenți la ieșirea din clădirea în care a avut loc gala a făcut ca drumul lui Harry și al lui Meghan să fie „o adevărată provocare”. Având în vedere că nu s-a petrecut, totuși, niciun accident, n-au fost oameni răniți și nici arestați.  

Conform celor făcute publice de reprezentantul ducilor, altercația a fost de lungă durată și destul de riscantă. „Aseară, Ducele și Ducesa de Sussex și doamna Ragland au fost implicați într-o urmărire de mașini aproape catastrofală cauzată de un număr de paparazzi extrem de agresivi”, a declarat PR-ul cuplului regal.

„Urmărirea neîntreruptă a durat peste două ore și a avut ca rezultat mai multe momente în care mașinile aproape că s-au ciocnit cu alte mașini aflate în trafic, cu simpli pietoni și cu doi ofițeri de poliție”, stă scris în comunicatul de presă.

Doi bodyguarzi de-ai ducilor au descris întregul incident ca fiind unul haotic, cu paparazzi în numeroase mașini, pe scootere, biciclete electrice și trotinete. Ducii de Sussex au fost nevoiți să schimbe mașina în care se aflau pentru a scăpa de urmăritorii lor.

Paparazii au vrut să afle unde erau cazați Herry și Meghan pe durata șederii lor în New York și mașinile în care erau ei au trecut pe roșu în timp ce se aflau pietoni pe stradă și au condus pe contrasens din când în când.

Ducii s-au simțit ușurați când au ajuns la apartamentul în care stau cât timp se află în New York. „N-am mai văzut în viața mea așa ceva! Totul a fost un haos absolut!”, a dezvăluit Chris Sanchez, un membru al echipei de securitate al perechii regale, care a dat declarații la CNN.

„Publicul s-a aflat în pericol de câteva ori. Putea să fie fatală toată această urmărire!”, a ținut acesta să adauge.

Foto - Instagram



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg