Harry, pe urmele Prințesei Diana? Prințul, urmărit ca-n filme de paparazzi!

Știm cu toții sfârșitul tragic al Prințesei Inimilor, când mașina ei a fost urmărită de paparazzi și a intrat fatal într-un stâlp. Acum, fiul ei cei mic a fost urmărit de fotografi și era cât pe ce să se lase cu un accident auto grav.

image

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au fost implicați într-o urmărire de mașini ca-n filme, în New York, în seara de marți. Iar întreaga urmărire putea avea un sfârșit „catastrofal”, după cum ne informează reprezentantul cuplului regal.

Ducii de Sussex au fost urmăriți de fotografi după ce au plecat de la evenimentul „Women of Vision Awards”, care a avut loc la Ziegfeld Ballroom, iar întregul incident i-a speriat pe cei doi soți aflați în mașină împreună cu mama fostei actrițe americane, Doria Ragland.

„Nimeni nu a fost rănit”, ne informează paza celor doi duci, însă mulțimea de paparazii prezenți la ieșirea din clădirea în care a avut loc gala a făcut ca drumul lui Harry și al lui Meghan să fie „o adevărată provocare”. Având în vedere că nu s-a petrecut, totuși, niciun accident, n-au fost oameni răniți și nici arestați.  

Conform celor făcute publice de reprezentantul ducilor, altercația a fost de lungă durată și destul de riscantă. „Aseară, Ducele și Ducesa de Sussex și doamna Ragland au fost implicați într-o urmărire de mașini aproape catastrofală cauzată de un număr de paparazzi extrem de agresivi”, a declarat PR-ul cuplului regal.

„Urmărirea neîntreruptă a durat peste două ore și a avut ca rezultat mai multe momente în care mașinile aproape că s-au ciocnit cu alte mașini aflate în trafic, cu simpli pietoni și cu doi ofițeri de poliție”, stă scris în comunicatul de presă.

Doi bodyguarzi de-ai ducilor au descris întregul incident ca fiind unul haotic, cu paparazzi în numeroase mașini, pe scootere, biciclete electrice și trotinete. Ducii de Sussex au fost nevoiți să schimbe mașina în care se aflau pentru a scăpa de urmăritorii lor.

Paparazii au vrut să afle unde erau cazați Herry și Meghan pe durata șederii lor în New York și mașinile în care erau ei au trecut pe roșu în timp ce se aflau pietoni pe stradă și au condus pe contrasens din când în când.

Ducii s-au simțit ușurați când au ajuns la apartamentul în care stau cât timp se află în New York. „N-am mai văzut în viața mea așa ceva! Totul a fost un haos absolut!”, a dezvăluit Chris Sanchez, un membru al echipei de securitate al perechii regale, care a dat declarații la CNN.

„Publicul s-a aflat în pericol de câteva ori. Putea să fie fatală toată această urmărire!”, a ținut acesta să adauge.

Foto - InstagramRecente

WhatsApp Image 2023 06 09 at 15 00 39 jpeg
comunicat 1920x1080 png
Șeica Moza foto  Shutterstock jpg
Barbarella jpeg
WhatsApp Image 2023 06 02 at 00 58 51 jpeg
Bebe Rexha se lupta cu kilogramele in plus Sursa foto shutterstock 2271496475 jpg
Afis LineUp FULL  cu Parteneri  16p9 1920x1080px NVS  Digital RE 8iun png
Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg