Bogdan Ioan a câştigat Vocea României. Ce scandal a ieşit acum

1 84498 original jpg jpeg

Vineri, 14 decembrie 2018, a avut loc finala emisiunii Vocea României. Cei patru antrenori - Andra, Irina Rîmeş, Tudor Chirilă şi Smiley - au pregătit momente senzaţionale cu elevii lor. Din 4 concurenţi, doar unul a câştigat. Şi anume, elevul lui Smiley. Bogdan Ioan a câştigat Vocea României 2018!

Cine a câştigat Vocea României 2018

Numele lui e Bogdan Ioan şi a fost în echipa lui Smiley. Tânărul a plecat acasă cu premiul cel mare de 100.000 de euro. Publicul din România a fost fascinat de vocea elevului lui Smiley. Din nefericire, bucuria premiului cel mare nu a fost... mare!

După ce s-a aflat marele câştigător, opinia publică s-a arătat nemulţumită. Prestaţia lui Bogdan a fost buna, dar internauţii susţin că nu are o voce la fel de bună ca Dora. Mulţi cred că Bogdan Ioan, câştigătorul Vocea României 2018, este doar un bun imitator al lui Michael Jackson.

„Nu merita categoric! A fost cel mai slab dintre finalişti ! Dora e cea mai talentată şi sigur va avea un viitor strălucit! Ea este Vocea României 2018! Felicitări!“, „O glumă proastă! Băiatul ăsta era pentru locul 4“, „Marea măsluială a României! Nu merita!“, „După «Românii au talent» a venit şi vremea «Vocii României» să ne arate că nu contează munca, voinţa, talentul, ci contează doar ratingul proteveului. Regulile trebuiesc schimbate, să câştige cine ştie muzică, nu imitatori, fie ei şi de MJ. Fetele au cântat superb, au arătat că pot cânta orice. Păcat, dezamăgire totală“, „Schimbăm numele emisiunii în «Măsluiala României». Nu poţi câştiga falsând.... N-ai cum!“, „O dezamăgire, e doar un imitator!“, au fost câteva dintre comentariile dure, potrivit adevărul.ro.

image

Bogdan Ioan, afectat emoţional de public

Artistul a citit comentariile negative la adresa lui. Din nefericire, Bogdan Ioan a fost rănit de cuvintele dure pe care oameni pe care nu îl cunosc i le adresează.

image

„Acesta este timbrul meu vocal. Nu încerc să imit sau să mă folosesc de vocea lui Michael Jackson. În această emisiune am fost scos de mai multe ori din zona mea de confort, tocmai pentru a le arăta oamenilor că nu cânt doar Michael Jackson, ci că pot aborda şi alte stiluri muzicale. Am văzut şi anumite critici şi este normal să fie păreri împărţite, dar nu e normal să jigneşti pe cineva. Sunt un om simplu care s-a înscris la un concurs şi nu am avut vreo intenţie să fac rău cuiva. Când am citit anumite comentarii răutăcioase, am avut un mic moment de dezamăgire, dar încerc să citesc doar mesajele pozitive pe care le primesc pe paginile mele de socializare“, a mai adăugat câştigătorul Vocea României 2018.

image


Recente

Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg