Britney Spears, impresionată de „cei mai frumoși oameni‟ pe care i-a văzut în realitate

Se întâmplă des ca vedetele de la Hollywood să fie admirate de către fani, dar mai rar și de colegii de breaslă. Artista Britney Spears nu ține cont de această regulă și recunoaște că admiră două celebrități. Ea a fost surprinsă să descopere cât de bine arată ele în realitate. Cine sunt aceste vedete? 

image

Britney Spears, în vârstă de 40 de ani, este de mulți ani în industria artistică, dar rar s-a întâmplat să își arate aprecierea față de colegele din showbiz. De curând, ea a postat pe rețelele sociale un mesaj, în care a scris că două vedete de la Hollywood sunt „cei mai frumoși oameni‟ pe care i-a văzut vreodată în realitate. „Am întâlnit 1.000 de celebrități și oameni de afaceri… dar trebuie să spun că persoanele în fața cărora am rămas fără cuvinte au fost…‟, așa și-a început Britney mesajul. 

Pentru cine a avut Britney Spears cuvinte de laudă 

Cele două persoane pe care Britney le admiră sunt de ani de zile în industria artistică. Ambele sunt actrițe și se descurcă de minune. Cine sunt ele? Nimeni altele decât…Kate Hudson și Drew Barrymore. „Sunt de departe cei mai frumoși oameni pe care i-am văzut în viața mea. Șocant!‟, a completat cântăreața. 

Drew Barrymore: „ Mi-e greu să exprim în cuvinte ceea ce simt pentru ea‟ 

În urma acestui mesaj, Drew Barrymore a mărturisit că s-a simțit flatată de cuvintele artistei. Mai mult decât atât, ea s-a abținut să aibă o reacție rapidă, deoarece și-a dorit „să își aleagă cu grijă cuvintele‟. „Eram la filmare, iar toți cei de la spectacol, au venit la mine și mi-au spus, ai văzut?! Voiam să citesc fiecare cuvânt pe care l-a spus‟, a spus Drew, potrivit „People‟

image

Barrymore a apreciat cuvintele pe care artista le-a spus despre ea. În plus, a recunoscut că așteaptă cu nerăbdare ca Britney să își lanseze noua carte. „Trebuie să-mi aleg cuvintele cu atenție, pentru că este un moment important pentru mine. Am atât de multe sentimente față de ea,  (...) Avem câteva călătorii în comun. Mi-e greu să exprim în cuvinte ceea ce simt pentru ea, dar este frumos‟, a spus actrița. 

De asemenea, reacția lui Kate Hudson nu a întârziat să apară. Ea a scris, într-o postare, că se simte flatată de complimentul făcut de Britney.

image

Sursă foto: Shutterstock / Sursă video: Youtube 



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg