Britney Spears, impresionată de „cei mai frumoși oameni‟ pe care i-a văzut în realitate

Se întâmplă des ca vedetele de la Hollywood să fie admirate de către fani, dar mai rar și de colegii de breaslă. Artista Britney Spears nu ține cont de această regulă și recunoaște că admiră două celebrități. Ea a fost surprinsă să descopere cât de bine arată ele în realitate. Cine sunt aceste vedete? 

image

Britney Spears, în vârstă de 40 de ani, este de mulți ani în industria artistică, dar rar s-a întâmplat să își arate aprecierea față de colegele din showbiz. De curând, ea a postat pe rețelele sociale un mesaj, în care a scris că două vedete de la Hollywood sunt „cei mai frumoși oameni‟ pe care i-a văzut vreodată în realitate. „Am întâlnit 1.000 de celebrități și oameni de afaceri… dar trebuie să spun că persoanele în fața cărora am rămas fără cuvinte au fost…‟, așa și-a început Britney mesajul. 

Pentru cine a avut Britney Spears cuvinte de laudă 

Cele două persoane pe care Britney le admiră sunt de ani de zile în industria artistică. Ambele sunt actrițe și se descurcă de minune. Cine sunt ele? Nimeni altele decât…Kate Hudson și Drew Barrymore. „Sunt de departe cei mai frumoși oameni pe care i-am văzut în viața mea. Șocant!‟, a completat cântăreața. 

Drew Barrymore: „ Mi-e greu să exprim în cuvinte ceea ce simt pentru ea‟ 

În urma acestui mesaj, Drew Barrymore a mărturisit că s-a simțit flatată de cuvintele artistei. Mai mult decât atât, ea s-a abținut să aibă o reacție rapidă, deoarece și-a dorit „să își aleagă cu grijă cuvintele‟. „Eram la filmare, iar toți cei de la spectacol, au venit la mine și mi-au spus, ai văzut?! Voiam să citesc fiecare cuvânt pe care l-a spus‟, a spus Drew, potrivit „People‟

image

Barrymore a apreciat cuvintele pe care artista le-a spus despre ea. În plus, a recunoscut că așteaptă cu nerăbdare ca Britney să își lanseze noua carte. „Trebuie să-mi aleg cuvintele cu atenție, pentru că este un moment important pentru mine. Am atât de multe sentimente față de ea,  (...) Avem câteva călătorii în comun. Mi-e greu să exprim în cuvinte ceea ce simt pentru ea, dar este frumos‟, a spus actrița. 

De asemenea, reacția lui Kate Hudson nu a întârziat să apară. Ea a scris, într-o postare, că se simte flatată de complimentul făcut de Britney.

image

Sursă foto: Shutterstock / Sursă video: Youtube Recente

kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg