Atacuri repetate în Casă Albă! Cine e atacatorul feroce?

Nu degeaba i se spune „Commander”! Execută orice comandă imediat! Doar că pe dos. Pentru că ciobănescul președintelui american își face de cap la Casa Albă!

image

Commander a făcut deja mai multe victime. Și nu cu drăgălășenia lui, ci cu agresivitatea sa, din păcate. Cel de-al doilea câine al președintelui american nu poate fi strunit nici de cel mai abil dresor canin și, drept urmare, face ce vrea peste tot. Pe cine a atacat rebelul patruped?

Un agent de pază a ajuns în spital din cauza lui Commander, care a bifat până acum nu mai puțin de 10 incidente în care și-a testat colții. Victimele câinelui sunt toți agenți din Serviciul Secret, care știu, în cadrul meseriei lor, cum să se apere atunci când sunt atacați. Însă, cum-necum, patrupedul primului om în stat le-a venit de hac!

Presa americană a făcut rost de câteva e-mail-uri interne, trimise în Casa Albă de la un department la altul, în care stă scris negru pe alb că unul dintre căinii președintelui Joe Biden a fost implicat în cel puțin 10 incidente, în care a dat dovadă de „comportament agresiv”.

image

În e-mail-urile respective, se subliniază faptul că Commander, un ciobănesc german de 2 ani, n-a reușit până acum să se adapteze la viața lui cea nouă în Casa Albă, unde a ajuns încă din 2021, de fapt.

În noiembrie 2022, cadrele medicale din Casa Albă au trimis un ofițer mușcat de Commander de braț la spital, ne informează e-mail-urile obținute, zilele acestea, de Judicial Watch.

După numai o săptămână, în timp ce se afla într-o plimbare cu Prima Doamnă, Jill Biden (foto sus), câinele a mai înhățat un ofițer de picior. Apoi, alt angajat din Serviciul Secret American a avut de suferit din cauza cățelului agresiv. Acesta a ajuns să se apare cu un scaun de câinele rebel, care lătra la el neîncetat.

image

Șase din cele peste 10 incidente în care a fost implicat Commnader au fost mușcături în toată regula și au necesitat intervenție medicală. Agenții atacați au rezistat „eroic”, având în vedere că zgârieturile pe care le-au primit de la Commnader au fost doar „simple urme de joacă” ale câinelui mare și puternic.Să fie oare o mușamalizare la nivel înalt? Așa pare, pentru că dovezile agresiunii canine sunt clare, însă angajații de la Casa Albă ori sunt cuceriți de căinele familiei prezidențiale și îi iartă tot, ori nu vor să facă probleme... la locul de muncă.

foto - Shutterstock, Instagram



Recente

Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg
Carmen Electra  foto   Shutterstock, Baywatch jpg
Gandalf jpg
Elle Macpherson  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2282989513 jpg
Festival de Film  foto   Shutterstock jpg
Samantha Fox  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2493731425 jpg
shutterstock 2277522461 jpg
rodrigo abreu Cj4CWKQllOM unsplash jpg
Al Pacino  foto   Shutterstock jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
RAP04310 JPG