Camilla Parker dezvăluie felul său de mâncare preferat

Camilla Parker, Ducesa de Cornwall, are multe pasiuni - iubește să citească, să facă sport, adoră animalele și, de asemenea, este pasionată de tot ce înseamnă artă. Într-un interviu, viitoarea regină a Marii Britanii a vorbit despre activitățile sale favorite, dar și despre preparatele care i-au influențat copilăria. 

image

În interviul pentru revista „You‟, Ducesa de Cornwall, Camilla Parker, a vorbit deschis despre pasiunile sale. Ea a fost intervievată chiar de fiul ei, Tom Parker Bowles, un cunoscut scriitor și critic alimentar. 

Amintiri din copilărie 

Camilla a povestit despre cât de fericită era în perioada copilăriei, pe vremea când cultiva legume și fructe: „Am crescut într-o casă foarte fericită, cu mâncare bună. Încă îmi amintesc când cultivam totul, de la roșii și pepeni, până la mazăre, fasole, morcovi și cartofi noi. Îmi amintesc când puneam mazăre și fasole cu mama mea, care era un bucătar desăvârșit. Cred că este una dintre cele mai plăcute amintiri‟, a mărturisit viitoarea Regină a Marii Britanii. 

Și astăzi, Ducesa iubește să grădinărească, alături de soțul ei, Prințul Charles: „Sunt foarte mândră de piersicile mele albe. Soțul meu este un grădinar excelent și suntem destul de competitivi cu privire la fructele și legumele noastre‟, a spus Camilla Parker. 

Citește și: Ce înseamnă să fii Regină Consoartă? Camilla Parker Bowles, de la amantă la soția regelui

De asemenea, ea și-a amintit de preparatele culinare care i-au caracterizat tinerețea. Camilla a a povestit cum obișnuia să consume budincă de orez, pregătită de bunica ei, dar și prăjitura cu cartofi și brânză, care i se oferea la școală. În vacanțele din Napoli, ea consuma paste, escalop de vițel cu lămâie, pește și dovlecei prăjiți. Poate de aceea, Camilla iubește și astăzi preparatele din bucătăria italiană

Camilla Parker, un dezastru în bucătărie 

În ciuda faptului că viitoarea Regină a Marii Britanii iubește preparatele culinare care pot fi pregătite la domiciliu, ea recunoaște că nu este pasionată de gătit: „Aș putea umple o carte cu toate dezastrele mele culinare. Nu sunt nici măcar un brutar. ‟, a spus ea.

Întrebată care este felul de mâncare preferat, Ducesa a mărturisit că nimic nu se compară cu fasolea coaptă cu pâine prăjită!  

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg