Camilla Parker dezvăluie felul său de mâncare preferat

Camilla Parker, Ducesa de Cornwall, are multe pasiuni - iubește să citească, să facă sport, adoră animalele și, de asemenea, este pasionată de tot ce înseamnă artă. Într-un interviu, viitoarea regină a Marii Britanii a vorbit despre activitățile sale favorite, dar și despre preparatele care i-au influențat copilăria. 

image

În interviul pentru revista „You‟, Ducesa de Cornwall, Camilla Parker, a vorbit deschis despre pasiunile sale. Ea a fost intervievată chiar de fiul ei, Tom Parker Bowles, un cunoscut scriitor și critic alimentar. 

Amintiri din copilărie 

Camilla a povestit despre cât de fericită era în perioada copilăriei, pe vremea când cultiva legume și fructe: „Am crescut într-o casă foarte fericită, cu mâncare bună. Încă îmi amintesc când cultivam totul, de la roșii și pepeni, până la mazăre, fasole, morcovi și cartofi noi. Îmi amintesc când puneam mazăre și fasole cu mama mea, care era un bucătar desăvârșit. Cred că este una dintre cele mai plăcute amintiri‟, a mărturisit viitoarea Regină a Marii Britanii. 

Și astăzi, Ducesa iubește să grădinărească, alături de soțul ei, Prințul Charles: „Sunt foarte mândră de piersicile mele albe. Soțul meu este un grădinar excelent și suntem destul de competitivi cu privire la fructele și legumele noastre‟, a spus Camilla Parker. 

Citește și: Ce înseamnă să fii Regină Consoartă? Camilla Parker Bowles, de la amantă la soția regelui

De asemenea, ea și-a amintit de preparatele culinare care i-au caracterizat tinerețea. Camilla a a povestit cum obișnuia să consume budincă de orez, pregătită de bunica ei, dar și prăjitura cu cartofi și brânză, care i se oferea la școală. În vacanțele din Napoli, ea consuma paste, escalop de vițel cu lămâie, pește și dovlecei prăjiți. Poate de aceea, Camilla iubește și astăzi preparatele din bucătăria italiană

Camilla Parker, un dezastru în bucătărie 

În ciuda faptului că viitoarea Regină a Marii Britanii iubește preparatele culinare care pot fi pregătite la domiciliu, ea recunoaște că nu este pasionată de gătit: „Aș putea umple o carte cu toate dezastrele mele culinare. Nu sunt nici măcar un brutar. ‟, a spus ea.

Întrebată care este felul de mâncare preferat, Ducesa a mărturisit că nimic nu se compară cu fasolea coaptă cu pâine prăjită!  

Sursă foto: Shutterstock Recente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg