Cât costă să dormi o noapte în casa lui Leonardo DiCaprio și ce locuințe are în portofoliu

Sunt faimoși, talentați și au milioane de dolari pe care știu cum să le investească. Vorbim despre actorii care dețin în portofoliu bunuri imobiliare în locații exclusiviste. Cine sunt ei? 

image

Pentru anumiți actori, imobiliarele înseamnă mai mult decât proprietăți de invidiat! Casele lor sunt, mai degrabă, investiții, deoarece le pot închiria pe noapte chiar și pentru câteva mii de de dolari celor ce își doresc experiențe unice.  

Citește și: Ce averi au celebritățile. Diferență enormă între Kim Kardashian și Pete Davidson! 

„UpNest‟ a întocmit lista actorilor cu portofolii imobilliare masive, iar printre aceștia se numără Leonardo DiCaprio, care deține o listă impresionantă de proprietăți.

La sfârșitul anilor ’90, DiCaprio scotea din buzunare peste 750.000 de dolari pentru a-și cumpăra prima casă. Locuința s-a dovedit a fi o bună investiție, deoarece în anul 2018, casa a ajuns să valoreze 1,7 milioane de dolari. De altfel, actorul mai deține proprietăți în New York, California și în Belize. Cât costă să închiriezi o noapte în una dintre locuințele vedetei? 

De exemplu, Leonardo DiCaprio își închiriază casa din Palm Springs cu cel puțin 3.700 de dolari, pe noapte (vezi poze în galeria foto!). Condiția este să fie închiriată pentru cel puțin două nopți. Așadar, un sejur te-ar putea costa cel puțin 7.400 de dolari, informează „Stacker”. 

O altă vedetă care deține multe proprietăți imobiliare este, nimeni alta, decât jurnalista Oprah Winfrey. Și are cu ce să se mândrească! Potrivit „Celebrity Net Worth‟, ea a scos din buzunare aproximativ 200 de milioane de dolari pentru case în Hawaii, Colorado, Washington și California. De altfel, doar reședința ei principală, din California, valorează mai mult de 100 de milioane de dolari. 

Arnold Schwarzenegger, specialist în imobiliare

Nici starul din „Terminator‟ nu a stat degeaba! De-a lungul anilor, Arnold Schwarzenegger a făcut mai multe investiții imobiliare. „Stacker‟ informează că primul milion de dolari l-ar fi făcut când a vândut un bloc de apartamente. Astăzi, el deține mai multe spații comerciale, mai multe apartamente și clădiri de birouri. Și nici nu ar trebui să ne surprindă, având în vedere averea sa estimată la 450 de milioane de dolari! 

Vezi și: Cele mai ambițioase vedete de la Hollywood. Și-au început carierele la vârste fragede și nu au renunțat 

Jennifer Aniston a știut cum să investească sumele câștigate 

Dacă Jennifer Aniston este una dintre cele mai bine plătite actrițe, ea își investește banii în locuințe de lux unde își lasă amprenta personală. Vedeta mărturisea în anul 2018 pentru „Architectural Digest‟: „Dacă nu aș fi fost actriță, mi-aș fi dorit să fiu designer‟. 

Casa, pe care a cumpărat-o în perioada când era căsătorită cu Brad Pitt, a costat-o 13 milioane de dolari și ulterior a vândut-o cu 28 de milioane de dolari, deoarece Aniston a îmbunătățit-o cu o sală de tenis, o zonă dedicată oaspeților și cu cinema. Bani mulți i-a adus în conturi și o proprietate din Beverly Hills pe care a achiziționat-o pentru 13.5 milioane de dolari și pe care a vândut-o ulterior cu 36 de milioane de dolari. Asta da investiție! 

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest  



Recente

Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg