Cătălin Botezatu, adevărul despre starea lui de sănătate: ”Nu sunt cum vreau să fiu. Nu e uşor să înduri durerile!”

3 catalin botezatu2 jpg jpeg

Creatorul de modă a trecut prin momente dramatice în ultima perioadă şi a fost operat în străinătate nu o dată, ci de patru ori.

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, creatorul de modă a vorbit despre starea sa de sănătate şi a oferit detalii noi despre drama pe care a trăit-o în ultima perioadă.

„Nu e uşor într-o lună şi umpic să suporţi 4 operati, să stai în spital aproape non-stop, să înduri nişte dureri, nu stiu… Eu am trecut prin ceva ce nu pot explica în cuvinte. În a doua şi a treia operaţie am stat 17 zile imobilizat… Am făcut o nouă hemoragie internă.

stanga
dreapta
2 botezatu catalin jpg jpeg
7 catalin botezatu operat jpg jpeg
4 catalin botezatu primele declaratii 1z jpg jpeg
2 catalin botezatu de urgenta la spital 32433 jpg jpeg
1 catalin botezatu jpg jpeg

Cătălin Botezatu, prima apariţie în direct, la TV, după ce a fost operat: ”M-am săturat de bârfe! Voi merge mai departe până la capăt!”

Mi s-a mai făcut o altă operaţie… Mi s-au administrat nişte medicamente, de pe urma cărora aveam nişte halucinaţii extrordinare. A fost crunt. Nici eu nu ştiam ce mă mai doare, a fost groaznic”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit spynews.ro.

„Nu sunt în forma cea mai bună. Chiar mă uit aşa la mine şi îmi fac poze şi vreau să postez, dar nu arăt bine. Am slăbit 12 kilograme. Nu sunt aşa cum vreau să fiu. Nu mai am aceeaşi putere. Mi-am dat seama că cea mai importantă e sănatatea”, a mai spus designerul.

Cătălin Botezatu, operat de urgenţă în Turcia

Cătălin Botezatu a fost operat în Turcia, timp de cinci ore. Medicii i-au extirpat o parte din colon, potrivit presei mondene, iar starea lui de sănătate este bună.

Citeşte şi: Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Cătălin Botezatu! Prietena lui a rupt tăcerea: ”Se recuperează!”

„Nu m-am speriat. Accepţi orice atunci când ştii că bate la uşă cineva, am simţit că moartea bate la uşă. Am avut numai coşmaruri, lumea nu ştie prin ce am trecut! Sufeream fizic, dar altceva arătam pe Instagram”, a declarat Bote la Teo Show, în urmă cu mai bine de două luni.

”, a mai declarat Cătălin, de pe patul de spital, reporterilor Teo Show care l-au însoţit în Turcia.Recente

Bobby Brown si Whitney Houston jpg
luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg
Kate Middleton în verde OK Mag jpg
andreea mantea
profetie   shutterstock 430507258 jpg
minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg