Ce cadou de Crăciun a primit Kate Middleton de la Prințul William

Au tot ce-și doresc pe lume, însă și prințesele primesc cadouri sub bradul de Crăciun! Viitoarea Regină a Marii Britanii a făcut ravagii cu bijuteria primită de la soțul ei. Despre ce accesoriu este vorba?

image

Nu numai oamenii de rând merg la cumpărături înainte de Crăciun! Prințul William a căutat un cadou special pentru soția lui și a găsit obiectul perfect pe care să i-l pună sub brad.

A trecut Crăciunul și am aflat cu toții ce am primit de la Moș. De fapt, am aflat chiar și ce a primit Prințesa de Wales de la soțul ei și tatăl celor trei copii ai lor. O bijuterie minunată!

În timp ce presa britanică publica imagini cu familia regală britanică în drum spre biserica din Sandringham, toată lumea s-a minunat cât de bine arăta Kate Middleton cu pălăria ei frumoasă și cu perechea de cercei de la urechi.

Ei bine, acea bijuterie frumoasă a fost cadou de la Prințul William pentru Prințesa de Wales. Tabloidul britanic The Sun a scris despre cerceii aurii pe care i-a purtat Kate chiar în ziua de Crăciun și pe care-i găsise sub brad chiar în acea dimineață.

Fanii familiei regale britanice au fost încântați atât de prețul accesoribil al cerceilor, dar și de faptul că viitoarea Regină a Marii Britanii arăta atât de bine purtându-i, îi încadrau perfect fața și-i evidențiau zâmbetul larg și sincer.

Cerceii respectivi costă 120 de dolari și sunt creați de brandul francez Sezane. Ei bine, accesoriile prințesei nu au fost doar pe placul lui William, înainte de a-i cumpăra, ci au fost și pe gustul publicului, care i-a comandat imediat ce i-a văzut la urechile lui Middleton. Cu alte cuvinte, cerceii cu pricina s-au vândut în totalitate la scurt timp după ce Kate s-a afișat cu ei în ziua de Crăciun, la biserica din Sandringham.

foto - Shutterstock



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg