Ce cadou de Crăciun a primit Kate Middleton de la Prințul William

Au tot ce-și doresc pe lume, însă și prințesele primesc cadouri sub bradul de Crăciun! Viitoarea Regină a Marii Britanii a făcut ravagii cu bijuteria primită de la soțul ei. Despre ce accesoriu este vorba?

image

Nu numai oamenii de rând merg la cumpărături înainte de Crăciun! Prințul William a căutat un cadou special pentru soția lui și a găsit obiectul perfect pe care să i-l pună sub brad.

A trecut Crăciunul și am aflat cu toții ce am primit de la Moș. De fapt, am aflat chiar și ce a primit Prințesa de Wales de la soțul ei și tatăl celor trei copii ai lor. O bijuterie minunată!

În timp ce presa britanică publica imagini cu familia regală britanică în drum spre biserica din Sandringham, toată lumea s-a minunat cât de bine arăta Kate Middleton cu pălăria ei frumoasă și cu perechea de cercei de la urechi.

Ei bine, acea bijuterie frumoasă a fost cadou de la Prințul William pentru Prințesa de Wales. Tabloidul britanic The Sun a scris despre cerceii aurii pe care i-a purtat Kate chiar în ziua de Crăciun și pe care-i găsise sub brad chiar în acea dimineață.

Fanii familiei regale britanice au fost încântați atât de prețul accesoribil al cerceilor, dar și de faptul că viitoarea Regină a Marii Britanii arăta atât de bine purtându-i, îi încadrau perfect fața și-i evidențiau zâmbetul larg și sincer.

Cerceii respectivi costă 120 de dolari și sunt creați de brandul francez Sezane. Ei bine, accesoriile prințesei nu au fost doar pe placul lui William, înainte de a-i cumpăra, ci au fost și pe gustul publicului, care i-a comandat imediat ce i-a văzut la urechile lui Middleton. Cu alte cuvinte, cerceii cu pricina s-au vândut în totalitate la scurt timp după ce Kate s-a afișat cu ei în ziua de Crăciun, la biserica din Sandringham.

foto - ShutterstockRecente

Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg