Ce detalii au ieşit la iveală despre Lidia Buble şi Răzvan Simion. Artista, acuzată că ar fi călcat strâmb

1 screenshot 2020 06 07 at 23 15 43 png png

Au fost făcute poze care îi înfăţişează împreună pe Lidia Buble şi Costin, fratele cântăreţei Elena Gheorghe, momentul de apropiere întâmplându-se anul trecut, în timp ce relaţia frumoasei blonde cu Răzvan Simion încă funcţiona, potrivit Cancan.ro.

Costin Gheorghe este este un fotbalist în vârstă de 31 de ani care joacă la Academica Clinceni pe post de mijlocaş. Acesta a participat inclusiv la emisiunea-concurs Exalton de la Kanal D, ajungând până în semifinale. 

Costin a divorţat în urmă cu doi ani de fosta lui soţie, Adriana, dar numai prietenii şi rudele au ştiut de această ruptură, scrie Kanald.ro. În schimb, au rămas în relaţii bune pentru fetiţa lor, Ema.

„Când am fost la notar să ne despărţim, ne-am prezentat toţi trei de mână: Adriana, eu şi Ema. Una dintre angajatele notariatului a fost sigură că nu ne vom întoarce să semnăm actele de divorţ după 30 de zile, cum e procedura. Căsnicia mea nu a mai funcţionat, nu am mai fost compatibili, dar chiar dacă nu am reuşit în calitate de soţi, vom reuşi cu siguranţă în calitate de părinţi să facem ce e mai bine pentru copilul nostru”, a declarat acesta la un moment dat. 

Conform Cancan.ro, melodia „Cu ochii ăia verzi” a Lidiei Buble, apărută pe Youtube acum două luni, ar fi fost inspirată de fratele Elenei Gheorghe.

Costin este un familist convins din ceea ce spune şi nu a dorit să comenteze foarte mult imaginile apărute în presa tabolidă. Bărbatul a explicat că nu îi plac acest gen de ştiri şi că ar prefera să îşi păstreze viaţa personală departe de lumea mondenă, scrie B1.ro. 

„Eu am nişte principii de familie. Nu îmi plac genul acesta de ştiri şi din acest motiv evit pe cât se poate viaţa mondenă. Eu nu vorbesc despre viaţa mea privată şi nu vreau sa comentez acest subiect”, a precizat el. 

Răzvan Simion şi Lidia Buble au anunţat la începutul acestui an că nu mai formează un cuplu. Chiar coprezentatorul de la Neatza cu Răzvan şi Dani a anunţat oficial pe contul său de Instagram un mesaj pentru fani: 

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învăţat să nu îi mai judec pe ceilalţi şi nici pe mine. Am învăţat să îi iert pe ceilalţi, pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puţin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puţin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu ştiam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare duşman.

Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învăţat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoţională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine. 

Îi cer iertare pentru că, la un moment dat, am devenit insuficient. Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când, poate, ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, aşa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.

Mă iert pe mine pentru tot ce am fost şi pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă şi construim proiectul muzical şi în rest doi foşti iubiţi, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înţelept”, a scris, la momentul respectiv, Răzvan Simion. 

FOTO Cancan.ro / Facebook   Recente

Paris Hilton este disperata sa si gaseasca catelul jpg
13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg