Delicată, dar pasionată de bolizi de lux. Nicole Kidman are o colecţie impresionantă

Averea lui Nicole Kidman, ajunsă la aproximativ 250 de milioane de dolari, a făcut din faimoasa actriţă o pasionată de mașini de lux. Se poate lăuda cu o colecție de vehicule luxoase, elegante, care ating viteze incredibile. Aruncă o privire în garajul ei!

image

Renumita actriţă şi producătoare americano-australiană Nicole Kidman, ajunsă la vârsta de 55 de ani, şi-a construit o carieră la Hollywood încă din 1983 care i-a patru nominalizări la premiile Oscar, un premiu BAFTA, două premii Primetime Emmy, două nominalizări la premiul Laurence Olivier, dar şi o avere care i-a permis să-şi achiziţioneze cele mai frumoase şi rapide automobile, potrivit Therichest.com.

Mercedes Benz Clasa S

Nicole Kidman pare să fie o iubitoare a mărcii Mercedes Benz, deoarece deține mai multe modele Mercedes Benz, printre care şi un Mercedes Benz Clasa S în valoare de circa 111.000 de dolari. Clasa S este unul dintre cele mai luxoase vehicule de pe piața auto. Una dintre caracteristicile distinctive ale sale este interiorul opulent și caracteristicile tehnologice avansate. Cel achiziţionat de Nicole Kidman este un model de top, cu trapă panoramică și un sistem audio de ultimă generație.

Tesla Model S

Kidman este pasionată de maşini de lux, dar atentă şi la conservarea mediului. Probabil de aceea a cumpărat un Tesla S pentru o sumă uriașă de aproape 107.000 de dolari. Este un vehicul electric recunoscut pentru performanța sa ridicată și impactul redus asupra mediului. Este de invidiat pentru caracteristicile avansate. Pe lângă aspectul luxos, configurarea cu două motoare și capacitățile de pilot automat au cucerit-o cu siguranţă.

Te-ar mai putea interesa: Nicole Kidman şi Halle Berry se folosesc de aceeaşi tehnică pentru a-şi menţine silueta. Ce fac vedetele pentru un corp impecabil

Range Rover Vogue

Un alt bolid din colecția de lux a faimoasei Nicole Kidman este Range Rover Vogue. Este un SUV cunoscut pentru capabilitățile sale off-road și interiorul spațios. Are un motor V6 turbo de 3,0 litri, de 503 cai-putere și este dotat cu sistem de tracţiune integrală (AWD). Mașina are, de asemenea, sistem de navigație încorporat și unul de sunet de înaltă calitate.

Porsche 911 Carrera

O altă bijuterie din garajul frumoasei actriţe este un Porsche 911 Carrera, unul dintre cele mai apreciate modele de lux ale mărcii Porsche, achiziționat cu puţin peste 101.000 de dolari. Are un motor boxer de 4 litri, cu șase cilindri, de 510 cai-putere.

Vezi şi: Gestul impresionant pe care l-a făcut Nicole Kidman la 17 ani. Voia să-şi ajute mama diagnosticată cu cancer

BMW Seria 7

Un automobil clasic care aparţine actriţei Nicole Kidman este un BMW Seria 7, care este destul de atractiv și cu siguranță atrăgător pe străzi. L-a cumpărat la un preț atractiv de 86.800 de dolari. Este o mașină luxoasă și elegantă, confortabilă care inspiră eficiență și stil pentru un vehicul emblematic de lux.

FOTO: Shutterstock



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg