De ce a lipsit Meghan Markle de la căpătâiul Reginei Elisabeta a II-a

Meghan Markle (41 de ani) nu a fost alături de soțul său, Prințul Harry, (37 de ani) când acesta a aflat că Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață. Unde s-a aflat ea în acel moment și de ce lipsește de la căpătâiul Reginei?  

image

Atât prințul Harry, cât și prințul William au călătorit în Scoția pentru a fi alături de bunica lor, regina Elisabeta a II-a, pe fondul problemelor de sănătate. Prințul William a ajuns la Castelul Balmoral cu câteva ore înainte ca familia regală să anunțe că regina s-a stins din viață, la vârsta de 96 de ani. El a fost însoțit de Prințul Andrew, Sophie, Contesa de Wessex și Edward, Contele de Wessex.  

Fratele său, Prințul Harry, a sosit la Balmoral, însă la o oră după ce a fost anunțat decesul reginei. El a călătorit singur, iar Meghan Markle nu i-a fost aproape. 

Citește și: Regina Elisabeta a murit! Ce urmează să se întâmple: protocolul regal impune reguli stricte 

Unde se află acum Meghan Markle?

Ultima oară, Meghan Markle a fost văzută în Germania, cu ocazia organizării Jocurilor Invictus. Comentatorul regal, Kindsey Schofield, a declarat pentru „Fox News‟ că absența sa de la Castelul Balmoral s-a datorat, cel mai probabil, deciziei lui Kate Middleton de a rămâne la Windsor: „A lipsit probabil din cauza faptului că ducesa de Cambridge nu a fost prezentă‟, a explicat Schofield. 

Kate ar fi rămas în Windsor pentru că George, Charlotte și Louis, cei trei copii ai săi, au început școala chiar în ziua în care străbunica lor s-a stins din viață: „A fost prima zi la noua lor școală și nu cred că ducii de Cambridge au vrut să le întrerupă școala sau să îi sperie pe copii din prima lor zi‟, a adăugat Schofield. 

Au existat tensiuni între Regină și Meghan Markle? 

Expertul regal a specificat că, în trecut, a existat o oarecare tensiune între regina Elisabeta a II-a și Meghan Markle: 

Tom Bower, autorul cărții «Răzbunare», susține în cartea sa că regina a fost auzită spunând «Slavă Domnului» când a aflat că Meghan nu va participa la înmormântarea Prințului Philip. Este posibil ca ea să nu fie binevenită? Posibil‟, a spus el.

Vezi și: „Prima impresie pe care Meghan Markle și-a făcut-o despre Regină: „M-a făcut să mă gândesc la bunica mea...” 

Dar am aflat recent că Meghan și Harry au fost invitați să petreacă noaptea la Balmoral cu regina în această săptămână, iar ei au refuzat. Cred că este probabil din cauza faptului că Meghan nu vrea să întrerupă ceva sacru și să se simtă în plus, mai ales că acolo nu se află nici Kate‟, a conchis Schofield. 

Sursă foto: Arhivă  Recente

Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg
Kate Hudson, actrița Goldie Hawn sursa  shutterstock jpg
Reguli bizare impuse de Regina Victoria la propria inmormantare Sursa foto shutterstock 169010507 jpg
Riley Keough, Elvis Presley, sursa  Shutterstock jpg
Meghan Markle in lacrimi jpeg
Kim Kardashian jpg
Prințesa Eugenie jpg
Sam Smith jpg
Shakira  Cosmopolitan jpg
Penelope jpeg
Delphine Arnault sursa  Instagram jpg
Infidelitate jpg
Vivienne Westwood sursa  shutterstock jpg
Robert Pattinson jpg
Miley Cyrus si Liam jpg
Brooke Shields violata la 20 de ani Sursa foto shutterstock 2227704551 jpg
horoscopul anului 2023 shutterstock 2205832943 jpg
Placido Domingo foto  shutterstock 95153170 jpg
Bonnie Bartlett sursa  shutterstock 110390534 jpg