Ce obiecte ciudate lasă cei care o omagiază pe Regina Elisabeta a II-a

După moartea reginei Elisabeta a II-a, pe 8 septembrie 2022, oamenii din întreaga lume au adus un omagiu celui mai longeviv monarh al Marii Britanii. Unii au adus obiecte neobişnuite.

image

Britanicii îndoliați se îngrămădesc în spațiile verzi din Londra pentru a lăsa flori în memoria reginei, împreună cu câteva obiecte mai neobișnuite. Personalul responsabil de la The Royal Parks solicită acum vizitatorilor să lase numai flori neîmpachetate în memoria reginei și numai în grădina Floral Green Park.

Ursul Paddington a fost nelipsit

Pluşurile care îl reprezintă pe simpaticul urs Paddington au însoţit multe buchete de flori aduse ca omagiu reginei. Personalul de la The Royal Parks a fost surprins să găsească printre flori chiar și sandvișuri cu marmeladă cu mesajul „Pentru mai târziu”, conform DailyMail.

Cei doi au apărut într-un videoclip al familiei regale în iunie 2022 pentru a sărbători Jubileul de platină al Reginei, care marchează 70 de ani de serviciu în slujba poporului britanic. “Vă mulțumesc, doamnă, pentru tot”, i-a spus atunci ursul Paddington – îndrăgitul personaj al cărții pentru copii creat de Michael Bond – care vizita Palatul Buckingham pentru a împărți cu regina ceai și sandvișuri cu marmeladă. Doar cinci cuvinte cu regina Elisabeta a II-a şi Paddington au fost de ajuns pentru ca utilizatorii rețelele sociale să fie impresionaţi până la lacrimi de acea secvenţă care a devenit mai apreciată după decesul ei.

Cele mai bizare daruri în memoria reginei

Sute de oameni au putut fi văzuţi trecând prin porțile grădinii de omagiu pentru a-și aduce buchetele de flori. Unii au lăsat mai mult decât flori. Un flamingo roz din hârtie creponată, o rață de cauciuc în formă de regină se numără printre articolele rămase printre cărți și flori la un loc de omagiu adus la Londra regretatei regine Elisabeta a II-a.

Vezi şi: De ce a lipsit Meghan Markle de la căpătâiul Reginei Elisabeta a II-a

Oricât de emoţionante ar fi obiectele aduse, personalul parcului le cere vizitatorilor să nu aducă obiecte organice şi compostabile, cum ar fi baloane și pluşuri. De asemenea, le solicită să nu aprindă lumânări.

Regele Charles priveste mesajele aduse omagiu Reginei Elisabeta la Palatul Buckingam Foto Profimedia jpg

Oficialii palatului au restricționat accesul la porțile Palatului Buckingham, cerând în schimb celor îndoliați să-și aducă cărțile și florile în Green Park din apropiere.

Unii au lăsat cartonașe și animale de pluș cu personajul Paddington. Alţii au depus flori însoțite de desene ale copiilor, scrisori lungi și note de mulțumire sincere.

Caii și câinii rasa Corgi, două dintre animalele iubite de regină, au fost teme populare printre cadouri, la fel și desenele, picturile și lucrările croșetate care o înfăţişau pe regretata regină.

Citește și: Ce se întâmplă cu animalele Reginei? În grija cui ajung cățeii și caii

O șapcă de baseball în alb şi negru sau un felinar de hârtie roșu au avut o legătură mai puțin clară cu familia regală.

FOTO: Shutterstock



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg