Ce mai face Melania Trump și cu ce se ocupă de când a plecat de la Casa Albă

În perioada în care era Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Melania Trump (52 de ani) se bucura de o notorietate uriașă. Insă cu ce se ocupă soția lui Donald Trump (72 de ani) de când a părăsit Casa Albă și cum a reușit să-și strânsă o avere de peste 50 de milioane de dolari ?

image

Născută în Slovenia, Melania Trump a avut o copilărie modestă, în comparație cu stilul de viață opulent pe care îl duce astăzi. Tatăl ei, Viktor Knavs, era vânzător de mașini, în timp ce mama ei, Amalija Knavs, lucra la o fabrică de îmbrăcăminte pentru copii. 

Încă de la o vârstă fragedă, Melania și-a exprimat pasiunea pentru modă, asistând la spectacolele organizate de fabrica de textile unde lucra mama ei. Și-a început cariera ca model la 16 ani și a renunțat la studiile universitare pentru a-și urma pasiunea cu „normă întreagă‟. 

Citește și: Cum arată statuia Melaniei Trump din orașul natal. De ce a stârnit controverse 

image

Ea a lucrat în marile capitale ale modei, precum Paris și Milano, iar în anul 1996, s-a mutat în New York, unde a continuat să facă furori în lumea modei. Doi ani mai târziu, Melania l-a cunoscut pe Donald Trump, la un eveniment de modă, iar după 7 ani de relație, cei doi s-au căsătorit la luxoasa proprietate a lui Trump, Mar-a-Lago, din Florida. 

Vezi și: Trecutul mai puțin cunoscut al Melaniei Trump, poreclită „Portretul”. Fostul model a ales luxul și mariajul din interes

La ceremonie, Melania a purtat o rochie de mireasă Dior, în valoare de 100.000 de dolari, fiind una dintre cele mai scumpe rochii de mireasă din toate timpurile.  

image

De la model, la femeie de afaceri 

După ce a devenit soția lui Donald Trump, Melania și-a lansat propriile afaceri. Ea și-a deschis o afacere cu bijuterii și una cu creme de lux cu caviar, în timp ce, paralel, câștiga bani din poze vândute pe site-uri de fotografie. 

În timpul mandatului său ca Primă Doamnă, s-a scris că a cheltuit mai mult de 1 milion de dolari pe hainele sale. Ea a fost, de asemenea, criticată pentru că a plătit în jur de 64.000 de dolari din banii contribuabililor pentru o ședință la spa, iar numai pentru călătoria cu avionul privat a plătit peste 16.000 de dolari, pe oră. 

Cu ce se ocupă Melania Trump în prezent? 

După ce a părăsit Casa Albă, Melania Trump și-a lansat propria platformă de NFT, unde vinde opere digitale de artă. Prima ei ofertă a fost o operă a artistului francez Marc-Antoine Coulon, o imagine care s-a vândut cu 180 de dolari. 

În prezent, Melania are o avere estimată la 55 de milioane de dolari, iar pe lângă afacerile sale, se concentrează pe educația fiului ei, Barron, în vârstă de 16 ani. De-a lungul timpului, soția lui Donald Trump a refuzat să angajeze o dădacă, fiind implicată în totalitate în creșterea lui Barron. Când vine vorba de educația fiului ei, Melania plătește în jur de 40.000 de dolari doar pentru școli. 

image

Sursă foto: Pinterest, Shutterstock Recente

Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg