Ce mai face Melania Trump și cu ce se ocupă de când a plecat de la Casa Albă

În perioada în care era Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Melania Trump (52 de ani) se bucura de o notorietate uriașă. Insă cu ce se ocupă soția lui Donald Trump (72 de ani) de când a părăsit Casa Albă și cum a reușit să-și strânsă o avere de peste 50 de milioane de dolari ?

image

Născută în Slovenia, Melania Trump a avut o copilărie modestă, în comparație cu stilul de viață opulent pe care îl duce astăzi. Tatăl ei, Viktor Knavs, era vânzător de mașini, în timp ce mama ei, Amalija Knavs, lucra la o fabrică de îmbrăcăminte pentru copii. 

Încă de la o vârstă fragedă, Melania și-a exprimat pasiunea pentru modă, asistând la spectacolele organizate de fabrica de textile unde lucra mama ei. Și-a început cariera ca model la 16 ani și a renunțat la studiile universitare pentru a-și urma pasiunea cu „normă întreagă‟. 

Citește și: Cum arată statuia Melaniei Trump din orașul natal. De ce a stârnit controverse 

image

Ea a lucrat în marile capitale ale modei, precum Paris și Milano, iar în anul 1996, s-a mutat în New York, unde a continuat să facă furori în lumea modei. Doi ani mai târziu, Melania l-a cunoscut pe Donald Trump, la un eveniment de modă, iar după 7 ani de relație, cei doi s-au căsătorit la luxoasa proprietate a lui Trump, Mar-a-Lago, din Florida. 

Vezi și: Trecutul mai puțin cunoscut al Melaniei Trump, poreclită „Portretul”. Fostul model a ales luxul și mariajul din interes

La ceremonie, Melania a purtat o rochie de mireasă Dior, în valoare de 100.000 de dolari, fiind una dintre cele mai scumpe rochii de mireasă din toate timpurile.  

image

De la model, la femeie de afaceri 

După ce a devenit soția lui Donald Trump, Melania și-a lansat propriile afaceri. Ea și-a deschis o afacere cu bijuterii și una cu creme de lux cu caviar, în timp ce, paralel, câștiga bani din poze vândute pe site-uri de fotografie. 

În timpul mandatului său ca Primă Doamnă, s-a scris că a cheltuit mai mult de 1 milion de dolari pe hainele sale. Ea a fost, de asemenea, criticată pentru că a plătit în jur de 64.000 de dolari din banii contribuabililor pentru o ședință la spa, iar numai pentru călătoria cu avionul privat a plătit peste 16.000 de dolari, pe oră. 

Cu ce se ocupă Melania Trump în prezent? 

După ce a părăsit Casa Albă, Melania Trump și-a lansat propria platformă de NFT, unde vinde opere digitale de artă. Prima ei ofertă a fost o operă a artistului francez Marc-Antoine Coulon, o imagine care s-a vândut cu 180 de dolari. 

În prezent, Melania are o avere estimată la 55 de milioane de dolari, iar pe lângă afacerile sale, se concentrează pe educația fiului ei, Barron, în vârstă de 16 ani. De-a lungul timpului, soția lui Donald Trump a refuzat să angajeze o dădacă, fiind implicată în totalitate în creșterea lui Barron. Când vine vorba de educația fiului ei, Melania plătește în jur de 40.000 de dolari doar pentru școli. 

image

Sursă foto: Pinterest, Shutterstock 



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg