Ce mănâncă Ioana Ginghină ca să se menţină în fomă: ”Nu e deloc greu, dacă respecţi nişte reguli!”

1 ioana ginghina pictorial revista adulti 403461 jpg jpeg

Ioana Ginghină se menţine într-o formă fizică de invidiat şi reuşeşte cu uşurinţă să ţină posturile de peste an.

Deşi multe persoane se feresc să mai ţină post ori se tem că pandemia de coronavirus le-ar putea aduce multe kilograme în plus, actriţa a dezvăluit că ştie cum să se menţină în formă.

Ioana Ginghină nu se mai fereşte. Primele declaraţii despre noul iubit: "Aoleu, vai de mine, fiica-mea ştia deja!"

”Pot spune ca sunt expertă în post. Le ţin de foarte mult timp şi nu este greu, dacă respecţi anumite reguli. Nu consum pâine. Mănânc doar lipie, o singură lipie la masă. Fără zahăr. Mănânc doar dulciuri raw vegane, doar dimineaţa şi nu zilnic”, a declarat, pentru Libertatea, Ioana Ginghină. Deşi la prima vedere pare destul de complicat să faci combinaţii alimentare benefice, Ioana susţine că meniul este consistent şi că nu îşi privează organismul de mici plăceri, cum este un desert. „De exemplu, iată un meniu pe o zi întreagă: mic dejun – îngheţată raw vegană sau budincă din seminţe de chia, la prânz o salată cu multe ingrediente ( legume cât mai variate) şi brânză tofu, iar seara o supă cremă de legume”, a precizat ea, potrivit Libertatea.

Ioana Ginghină s-a îndrăgostit şi e mai fericită ca niciodată: "După divorţ, credeam că nu mă voi mai căsători vreodată"

De asemenea, vedeta a mărturisit că reuşeşte să găsească timp şi pentru sport, însă nu mai mult de 20 de minute.

Invitată recent într-o emisiune TV, Ioana a povestit că şi-a petrecut sărbătorile de iarnă cu familia, dar şi cu un 'prieten' foarte bun care locuieşte în Oradea şi care tinde să-i devină… iubit!

'Am fost răcită, iar el a avut grijă de mine. Cu flori şi cu atenţie un bărbat mă poate cuceri. Este frumos să ştii că ai pe cineva acolo care are grijă de tine atunci când ai nevoie', a declarat Ioana Ginghină.Recente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg