Cum își menține Cher aspectul întinerit la 77 de ani

Mai are puțin și face 80 de ani, dar nu-i mai o zi peste 40! Legendara cântăreață ne spune secretul fizicullui ei demn de toată invidia!

image

Prezentă în emisiunea „Good Morning Britain”, zilele trecute, Cher a încercat să vorbească despre modul în care își menține tenul proaspăt, trupul zvelt și atitudinea pozitivă, dar a preferat să dezvăluie secretul inedit al fizicului ei desăvârșit. Vedeta a recunoscut că nu-i vine să creadă că „o să am 80 de ani în curând” și a spus în gura mare ce NU o să facă, chiar dacă trec anii și îmbătrânește.

Întrebată de gazdele emisiunii Susanna Reid și Ed Balls cum de reușește să arate atât de bine, Cher și-a dezvăluit secretul aspectului ei întinetit – „N-o să-mi tund părul scurt și o să port tot timpul blugi!”.

„Îmi amintesc cum prietena mea Paulette vorbeam despre când o să ne tundem și noi scurt și când o să încetăm să mai purtăm blugi. Nu-mi vine să cred că o să am 80 de ani la un moment dat, mai devreme decât mi-aș dori. Chiar și atunci tot o să port jeanși și o să am părul lung!”, a conchis diva supremă, care a adăugat o realitate evidentă: „Moștenesc niște gene minunate!”.

Citește și Cher, amintiri dureroase: „Am suferit trei avorturi. Primul, la 18 ani”

„Nu știu dacă simplul fapt că nu te simți îmbătrânit te întinerește. Nu sunt sigură. Eu țin pasul cu moda și am mulți prieteni tineri. Am și prieteni bătrâni. Sincer vă spun că nu încerc să mă simt tânără, să fiu tânără, sunt ceea ce sunt, orice o însemna asta”, a adăugat simpatica vedetă care nu ezită să vorbească pe șleau despre un subiect care le preocupă pe toate femeile.

În luna mai, Cher a vorbit despre vârsta pe care o are și le-a spus fanilor de pe Twitter că nu se simte deloc bătrână. „Vă rog eu… îmi poate spune cineva când o să mă simt bătrână… tot văd numerele astea și nu le înțeleg deloc”, a precizat Cherilyn Sarkisian – numele ei real – pe rețelele sociale.

Cher a apărut la matinalul ITV pentru a vorbi și despre cum l-a salvat ea pe „Cel mai însingurat elefant din lume”, în 2020, când toată lumea stătea în case din cauza pandemiei de COVID-19. Preocupată de starea în care se afla animalul subnutrit, cântăreața a sărit în ajutorul lui Kavaan, elefantul care petrecuse aproape 20 de ani închis într-o grădină zoologică.

Cu alte cuvinte, Cher nu e preocupată doar de lucrurile superficiale, de felul în care arată și ce operație estetică mai este acum la modă. Ea încearcă să facă bine atunci când poate, mai ales când vine vorba despre niște ființe neajutorate.

Te poate interesa și Cher, despre Tom Cruise, fostul ei iubit: „Era timid. N-avea niciun ban!”

„Când l-am văzut prima dată, avea o criză, o cădere psihică, se balansa din cauza stresului la care era supus. Așa că am început să-i cânt, iar el era atât de frumos… Nu știam cât va dura până să-și schimbe comportamentul sau dacă o să se întâmple asta cândva, după ce l-am luat de-acolo, dar în seara în care l-am luat și l-am dus în sanctuar, s-a eliberat de stres. A fost extraordinar!”, a dezvăluit vedeta.

@shutterstockRecente

emoticoane jpg
Oprah jpg
Kate Beckinsale sursa  Instagram jpg
Britney Spears sursa  Shutterstock jpg
Cher foto  Shutterstock jpg
Noor Alfallah si Al Pacino jpeg
Tom Hanks jpg
kourtney kardashian jpg
Ginnifer Goodwin foto  Shutterstock jpg
nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg