Shania Twain și-a surprins fanii cu un nou look. „Ce și-a făcut la față?‟

Interpreta de muzică country Shania Twain (58 de ani) arată mai bine pe zi ce trece! Vedeta și-a surprins fanii cu o fotografie distribuită în mediul online, unde pare mult mai tânără decât vârsta din buletin. „Ce și-a făcut la față?‟, s-a întrebat un urmăritor, convins că a apelat la ajutorul medicilor esteticieni. 

image

Shania Twain a avut dintotdeauna grijă de aspectul ei fizic, iar pentru că mai are doar doi ani până când va împlini 60 de ani, vedeta își dorește, cu ardoare, să pară mai tânără! Cel puțin asta denotă dintr-o fotografie pe care a publicat-o recent pe contul ei de Instagram, unde fanii aproape că nu au recunoscut-o.  

Citește și: La 57 de ani, Shania Twain și-a făcut curaj și a pozat topless: „Mi-a fost foarte rușine cu trupul meu”, a spus vedeta

A apelat Shania Twain la ajutorul medicilor esteticieni? 

Cu ocazia participării la un eveniment, Shania Twain a adoptat un nou look. Cu un machiaj intens și cu părul lung și roz, ea a fost comparată de către fani cu alte vedete internaționale, precum Avril Lavigne, Sofia Vergara și inclusiv cu surorile Kardashian, cunoscute pentru intervențiile estetice pe care și le fac.

image

Potrivit „Bright Side”, Shania Twain a mărturisit de mai multe ori că nu și-a făcut vreo intervenție estetică și nici nu intenționează să își facă în viitor, însă chiar și așa fotografia a stârnit speculații în rândul urmăritorilor: „Ce și-a făcut la față?‟, a întrebat unul dintre fanii vedetei, după ce a văzut poza. „Odinioară, era frumoasă. Acum arată ca oricare altă femeie care a trecut prin atât de multe operații încât nu o mai poți recunoaște‟, a scris altul. 

Vezi și: Shania Twain își ascundea sânii ca să nu fie abuzată sexual de tatăl ei vitreg 

Datorită schimbărilor de look pe care Shania Twain și le face periodic, vedeta a fost numită de mai multe ori în presa internațională „femeia cameleon‟. Cântăreața este preocupată să arate bine, așa că a adoptat de mult timp o dietă sănătoasă, unde a exclus zahărul și a introdus multe legume, fructe și proteine. Citește aici mai multe despre rutina de îngrijire pe care o respectă Shania Twain! 

Sursă foto: Instagram @shaniatwain  



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg