Cum rezolvă Jennifer Lopez disputele cu adolescenții ei. „Îmi spun să ies din camera lor‟

Jennifer Lopez (53 de ani) își pierde din autoritate când vine vorba despre copiii ei. Într-un interviu, artista a declarat că nu este deloc ușor să crești cinci adolescenți. „Trebuie să te lași dusă de val‟, a spus ea. 

image

De când s-a căsătorit cu actorul Ben Affleck (50 de ani), casa lui Jennifer Lopez s-a transformat într-un „teritoriu‟ al adolescenților. Spunem asta pentru că, dacă din relația anterioară cu Marc Anthony, J-Lo are doi copii în vârstă de 15 ani, pe nume Max și Emme, acum artista este și mamă vitregă pentru copiii soțului ei, Violet, în vârstă de 17 ani, Seraphina, de 14 ani și Samuel, care are 11 ani. „Sunt aproape cinci adolescenți‟, a spus Jennifer Lopez într-un interviu pentru „Live with Kelly and Mark‟. „Cel mai tânăr are 11 ani, așa că nu este chiar un preadolescent‟, a punctat ea. Totuși, cum arată viața alături de cinci copii? 

image

Citește și: Cum își alintă Jennifer Lopez gemenii, pe Max și Emme 

„Este o provocare‟

Dacă pe marile scene, Jennifer Lopez pare de neclintit, ei bine artista recunoaște că viața cu adolescenți nu este deloc simplă: „Anii adolescenței sunt grei‟, a recunoscut ea. „Este o provocare. Ai un copil, care devine ulterior cel mai bun prieten al tău, căruia îi place să fie cu tine tot timpul și apoi dintr-o dată îți spune: ieși din camera mea!‟, a povestit artista, care a recunoscut că, în prezent, se lasă dusă de val: „În prezent, acționează individual și contestă tot ce spui, tot ce faci și ceea ce ești. Asta este! Și trebuie să te lași dusă de val. Mă simt de parcă fac surfing‟, a glumit cântăreața. „Mă las purtată de valuri și apoi îmi spun: hopa, tocmai am fost doborâtă!‟, a glumit Jennifer Lopez. 

Vezi și: Cât plătește Ben Affleck dacă o înșală pe Jennifer Lopez? Contractul anti-infidelitate semnat 

Tot în acest interviu, Jennifer Lopez a spus că este de părere că adolescenții își iubesc mai mult tatăl decât mama: „Cred că este deosebit de greu pentru mame, pentru că ei îi iubesc mereu pe tata. Mereu spun: tata este cel mai bun! Și eu am fost așa cu tatăl meu‟, a declarat artista.

Sursă foto: Instagram, Shutterstock  



Recente

Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg