Cazul Ben Affleck. De ce devin virale fotografiile cu soțul lui J-Lo în care apare trist și abătut

De câțiva ani, Ben Affleck este subiectul mai multor meme-uri apărute în mediul online. Poate că le-ai văzut și tu, dar te-ai întrebat de ce nu poate să scape actorul de reacțiile amuzante ale internauților? 

image

În timp ce mulți bărbați și-ar dori să fie la fel de faimoși precum Ben Affleck, soțul frumoasei cântărețe Jennifer Lopez a fost surprins în mai multe fotografi trist, abătut și plictisit. 

Citește și: VIDEO Bun venit în acasă la Jennifer Lopez! Așa arată vila ei de 60 de milioane de dolari 

Ben Affleck devenea viral pentru prima dată în anul 2016, când pe Internet a circulat o imagine cu el, intitulată „Sad Affleck‟ („Tristul Affleck‟). Pe atunci, el promova filmul „Batman v Superman: Dawn of Justice‟ și a fost surprins în timpul unui interviu cu un aspect sumbru, fiind considerat, după cum scrie „Papermag.com‟, „personificarea oboselii pure‟. 

image

De atunci au trecut șapte ani, iar imaginile amuzante cu el au continuat să circule în mediul online. Un alt exemplu este cel de la decernarea Premiilor Grammy de anul acesta, când Ben a fost din nou imortalizat trist și abătut. Desigur, exemplele pot continua, iar o mică parte dintre meme-urile amuzante le găsești în galeria foto de mai jos, dar te-ai întrebat vreodată de ce este publicul atât de atras de Ben Affleck? 

Supărările lui Ben Affleck, analizate de profesorii universitari 

Cazul Ben Affleck a ajuns să fie studiat de către profesori în comunicare. Potrivit „Yahoo.com‟, există mai multe motive pentru care soțul lui Jennifer Lopez devine atât de popular în mediul online:

„Este un fenomen numit în limba germană schadenfreude, care înseamnă să te bucuri sau să te distrezi de nefericirea altora. Publicul pare să fie încântat de greutățile aparente ale unei persoane care, aparent, este privilegiată și puternică‟, explică Claire Sisco King, profesor în comunicare de la Universitatea Vanderbilt, observând că oamenii care nu au acces la lux și la bogăție ajung să îi critice pe cei care se bucură de succes.

O altă explicație este că oamenii care sunt obosiți și copleșiți de sarcinile zilnice, epuizați sau chiar descurajați se pot identifica cu persoanele publice care manifestă aceeași atitudine. Spre exemplu, cazul „Sad Affleck‟ din anul 2016. Profesorul Sulafa Zidani și-a exprimat punctul de vedere: „(Ben Affleck) arată obosit și supraîncărcat. La fel ca o persoană cu multe griji, care s-a săturat de tot. Nu suntem obișnuiți ca vedetele să transmită aceste sentimente, ceea ce face ca imaginile cu el să pară autentice, o calitate pe care internetul o prețuiește‟. 

Citește și: VIDEO J-Lo și Ben Affleck, dispută pe tema alcoolului. Imaginile au devenit virale 

În plus, potrivit experților, când oamenii observă o celebritate tristă, ei ajung să se simtă norocoși cu viața pe care o au și, de aceea, imaginile surprinse de paparazzi cu Ben Affleck par și mai amuzante și memorabile. 

De asemenea, specialiștii consideră că actorul este o „țintă‟ ușoară pentru internauți din cauza vieții sale personale încărcate, respectiv relațiilor sale importante și deschiderea față de dependența de alcool.  

Sursă foto: PinterestRecente

Harry Styles foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift cântăreața foto  Shutterstock jpg
Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg
Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg
Christie Brinkley jpg
Regele Charles jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg
Beyonce Instagram jpg