Interzis la stewardese! Din gelozie, Jennifer Lopez a impus aceste reguli în relația de cuplu

Se spune despre Jennifer Lopez (54 de ani) că este atât de perfecționistă încât și în relația de cuplu se impune! De frică să nu fie din nou înșelată, vedeta a conceput câteva reguli stricte pentru bărbații care au fost în viața ei și pentru actualul soț, Ben Affleck. 

image

De când și-a anulat pentru prima oară logodna cu Ben Affleck în anul 2004, Jennifer Lopez a avut câteva relații tumultoase. S-a scris că a fost înșelată de artistul Marc Anthony, alături de care are doi copii, de dansatorul Casper Smart, dar și de jucătorul de baseball, Alex Rodriguez, așa că artista a pus în aplicare câteva reguli pentru a se asigura că nu va fi din nou dezamăgită.  

Interzis la stewardese! 

Jennifer Lopez a fost atât de furioasă după ce a aflat că fostul ei soț, cântărețul Marc Anthony, a avut o presupusă aventură cu o stewardesă încât nu le mai permite însoțitoarelor de zbor să urce în avioanele ei private. De fiecare dată când călătorește, J-Lo își aduce propriul însoțitor de zbor, care îi este și asistent personal. 

Citește și: Cine este un iubit mai bun - fostul logodnic sau actualul soț al lui Jennifer Lopez? 

Pe vremea când forma un cuplu cu Alex Rodriguez, pe fondul acuzațiilor de infidelitate, Jennifer Lopez a cerut acces non-stop la telefonul partenerului ei, iar pentru că ea nu bea alcool, vedeta nu-i permite soțului să consume mai mult de trei băuturi alcoolice pe seară. De altfel, la un eveniment, a fost surprinsă o dispută pe această temă între J-Lo și actualul soț, Ben Affleck, care a fost în trecut dependent de alcool. 

Vezi și: Mână spartă? Ce și-a cumpărat Jennifer Lopez din primul salariu 

Ce alte reguli respectă Ben Affleck?  

Ben Affleck este nevoit să respecte o altă regulă strictă a artistei, respectiv să întrețină relații sexuale cu ea de cel puțin patru ori pe săptămână. Potrivit „Marca‟, J-Lo i-a prezentat soțului ei un acord prenupțial în care era menționată această cerință. De asemenea, potrivit „Your Tango‟, cântăreața i-a specificat lui Ben Affleck că nu își dorește să facă copii cu el, deoarece cei cinci copii din relațiile anterioare sunt de ajuns: „Ei se concentrează pe creșterea copiilor, își doresc să devină adulți responsabili, iar cinci copii sunt suficienți pentru ei‟, a spus un apropiat al cuplului pentru „Hollywood Life‟. 

Sursă foto: Shutterstock  Recente

Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg
cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Doris Kriks și Carl Kruse jpeg
Mary Kate, Ashley Olsen jpg
5 nativi cu fler de antreprenor Sursa foto shutterstock 1407802490 jpg
Targul de Craciun Planeta Craciun jpeg