Interzis la stewardese! Din gelozie, Jennifer Lopez a impus aceste reguli în relația de cuplu

Se spune despre Jennifer Lopez (54 de ani) că este atât de perfecționistă încât și în relația de cuplu se impune! De frică să nu fie din nou înșelată, vedeta a conceput câteva reguli stricte pentru bărbații care au fost în viața ei și pentru actualul soț, Ben Affleck. 

image

De când și-a anulat pentru prima oară logodna cu Ben Affleck în anul 2004, Jennifer Lopez a avut câteva relații tumultoase. S-a scris că a fost înșelată de artistul Marc Anthony, alături de care are doi copii, de dansatorul Casper Smart, dar și de jucătorul de baseball, Alex Rodriguez, așa că artista a pus în aplicare câteva reguli pentru a se asigura că nu va fi din nou dezamăgită.  

Interzis la stewardese! 

Jennifer Lopez a fost atât de furioasă după ce a aflat că fostul ei soț, cântărețul Marc Anthony, a avut o presupusă aventură cu o stewardesă încât nu le mai permite însoțitoarelor de zbor să urce în avioanele ei private. De fiecare dată când călătorește, J-Lo își aduce propriul însoțitor de zbor, care îi este și asistent personal. 

Citește și: Cine este un iubit mai bun - fostul logodnic sau actualul soț al lui Jennifer Lopez? 

Pe vremea când forma un cuplu cu Alex Rodriguez, pe fondul acuzațiilor de infidelitate, Jennifer Lopez a cerut acces non-stop la telefonul partenerului ei, iar pentru că ea nu bea alcool, vedeta nu-i permite soțului să consume mai mult de trei băuturi alcoolice pe seară. De altfel, la un eveniment, a fost surprinsă o dispută pe această temă între J-Lo și actualul soț, Ben Affleck, care a fost în trecut dependent de alcool. 

Vezi și: Mână spartă? Ce și-a cumpărat Jennifer Lopez din primul salariu 

Ce alte reguli respectă Ben Affleck?  

Ben Affleck este nevoit să respecte o altă regulă strictă a artistei, respectiv să întrețină relații sexuale cu ea de cel puțin patru ori pe săptămână. Potrivit „Marca‟, J-Lo i-a prezentat soțului ei un acord prenupțial în care era menționată această cerință. De asemenea, potrivit „Your Tango‟, cântăreața i-a specificat lui Ben Affleck că nu își dorește să facă copii cu el, deoarece cei cinci copii din relațiile anterioare sunt de ajuns: „Ei se concentrează pe creșterea copiilor, își doresc să devină adulți responsabili, iar cinci copii sunt suficienți pentru ei‟, a spus un apropiat al cuplului pentru „Hollywood Life‟. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg