Cea mai în vârstă câştigătoare a unui premiu Grammy. Primul album, lansat la 94 de ani

Viaţa a împiedicat-o să-şi împlinească visul de a-şi face cunoscut talentul la cântat. După ce şi-a crescut copiii şi nepoţii, s-a decis să lanseze un album, iar determinarea i-a fost recompensată cu un premiu Grammy. Aceasta este cea mai în vârstă persoană care a primit titlul!

image

Nimic mai satisfăcător în viață decât să vezi că un vis devine realitate. Din fericire, există oameni al căror exemplu ne amintește că niciodată nu este prea târziu să începem să muncim din greu pentru a profita de potențialul pe care-l avem și pentru a împărtăși lumii talentul cu care am fost înzestraţi. Cubaneza Angela Álvarez este de acum modelul tuturor celor care nu vor să se declare învinşi de greutăţi şi piedici.

Angela cânta doar pentru familie și prieteni

Pasionată de muzică, cântăreață și compozitoare cubaneză, Angela Álvarez, a ajuns la venerabilă vârstă de 95 de ani. Face și interpretează muzică de zeci de ani, dar nu a avut niciodată șansa s-o împărtășească lumii întregi, până acum. La începutul acestui an, cu ajutorul nepotului ei, a lansat în sfârșit un album de debut, care a condus la nominalizarea ei pentru prestigiosul premiu muzical Latin Grammy .

După ani în care și-a lăsat visul deoparte, Álvarez a făcut istorie la Las Vegas, câștigând premiul Latin Grammy pentru cel mai bun artist nou. Acum, se află la egalitate cu cântăreața mexicană Silvana Estrada, în vârstă de 25 de ani, și este oficial cea mai în vârstă câștigătoare la această categorie.

O iubitoare de muzică de când se ştie

Álvarez s-a născut în Cuba și este pasionată de muzică încă din copilărie: „Când eram copil, aveam două mătuși care cântau la pian și m-au învățat cum să cânt. Ori de câte ori a fost o adunare de familie, eu eram artistul. Ei îmi făceau rochii și întotdeauna îmi plăcea să fac spectacol‟, își amintește ea.

Vezi şi: Un singur om a câştigat două Oscaruri pentru acelaşi rol. Şi nici măcar nu era actor!

În ciuda dorinței de a deveni cântăreață, tatăl ei a descurajat-o să urmeze o carieră în muzică. În schimb, Angela s-a căsătorit și a avut patru copii. Cu toate acestea, a continuat să compună și să-şi cânte piesele în familie și printre prieteni.

Albumul a fost lansat datorită nepotului ei

Drumul către succes în industria muzicală i-a fost plin de obstacole chiar și după ce a imigrat în Statele Unite. Datorită nepotului ei Carlos José Álvarez, care a crezut în talentul ei și a organizat înregistrarea albumului, melodiile Angelei au văzut în sfârșit lumina zilei.

Nimeni nu se aștepta să aibă succes

Nepotul Angelei Álvarez a spus că scopul lui inițial a fost să păstreze moștenirea familiei. De aceea, a fost o surpriză acest succes internațional extraordinar.

Citeşte şi: Premii care te fac să te simţi în top

La câștigarea premiului, Angela a ținut un discurs în care a spus că speră ca povestea ei să schimbe lumea: „Sunt oameni care renunță, dar eu nu am renunțat. Am luptat mereu‟, a spus ea. S-a adresat celor care nu și-au îndeplinit visul, afirmând că, în ciuda dificultăților pe care le întâmpinăm, există întotdeauna o cale de ieșire: „Îți promit că niciodată nu este prea târziu‟.

FOTO: Instagram/angelaalvarez1927Recente

Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg