Cei trei juraţi de la "Chefi la cuţite" şi-au ales echipele de bucătari: "Va fi război"
Cei trei chefi, juraţi în show-ul culinat "Chefi la cuţite" de la Antena 1, şi-au ales bucătarii cu care se vor întrece pentru încă un trofeu. Entuziaşti, plini de energie şi cu ”poftă” de gătit, cei 21 de concurenţi talentaţi, şase în fiecare echipă, au făcut deliciul telespectatorilor cu cele mai inedite reţete în preselecţii.
Iată cum arată cele trei echipe, verde, a lui chef Bontea, albastră, a lui chef Dumitrescu şi mov, a lui Chef Scărlătescu din show-ul Chefi la cuţite, difuzat pe Antena 1.
Echipa verde, a lui chef Sorin Bontea
Este caracterizată de o energie pozitivă debordantă, fiind formată din Alexandru Popa (cuţitul de aur), cel care spune cã bucãtãria este locul unde „îşi dezlănţuie toţi demonii şi se simte precum un războinic”, Irina Ionescu, primarul localitãţii Petriş din Arad, Rãzvan Babanã, unul dintre norocoşii concurenţi care au primit o a doua şansã din partea chefilor, Iulian Olaru, un chef bucãtar cu o experienţã de aproape 20 de ani în bucãtãrii din Italia, Spania, Marea Britanie sau Franţa, Robert Sãvoiu, venit tocmai din Marea Britanie şi aflat la a treia experienţã la Chefi la cuţite, Alexandru Sasu, cel care încã din primul moment în platou a dezvãluit cã îşi doreşte sã ajungã în echipa lui Chef Bontea şi Florin Petcu, concurentul ce îşi doreşte sã îşi deschidã o şcoalã de cooking în cazul în care ar câştiga marele premiu al competiţiei.
Citeşte şi: Cum să faci aluat de clătite la sticlă! Este cea mai rapidă şi cea mai delicioasă reţetă
Echipa albastră, a lui chef Florin Dumitrescu
Este formată din Ernesto Dosman (cuţitul de aur), originar din Panama şi cu o experienţã de peste 22 de ani în bucãrãrie, Daniel Budai, care l-a convins pe chef Florin cu încrederea, entuziasmul şi talentul sãu, Gina Gheorghe, care a lucrat opt ani ca bucãtar al Casei Regale a României, Andrei Flueraru, care la doar 23 de ani a lucrat deja în bucãtãrii din Spania, Franţa şi Marea Britanie, chiar şi într-un restaurant cu o stea Michelin, ce se aflã în top 10 restaurante fine-dining din Londra, Andrei Tãnasã, head chef într-un restaurant din Marea Britanie, cu distincţia de 2 Rosette, Paul Mino Niculescu, cel care i-a uimit pe cei trei chefi cu un preparat pe bazã de ochi de oaie, dar şi Rahela Pîslaru, cofetar de meserie, care s-a prezentat la preselecţii cu un desert care i-a lăsat pe chefi fără cuvinte.
Citeşte şi: Ciupercuţe în sos de smântână, cu usturoi şi cimbru
Bucătarii aleşi de chef Cătălin Scărlătescu reprezintă echipa mov
Fiind formată din Alexandru Comerzan (cuţitul de aur), care le-a pus în faţă juraţilor una dintre cele mai savuroase dish-uri degustate vreodată de cei trei maeştri Chefi la cuţite, Ştefănescu Alexandra, din Danemarca, şoferiţã de tir, a cãrei reţetã de tiramisu din preselecţii i-a adus toate cele trei cuţite şi un singur cuvânt din partea chefilor: ”Senzaţional!”, Amalia Bellantoni, fostã stewardesă şi soţie de bucătar, premiatã cu titulatura de „Ambasadoare a Culturii Siciliene în Lume”, Daniel Andrieş, cel care a venit pentru a-şi impresiona mentorii, pe Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea, cu un preparat delicios care a meritat toate cele trei cuţite, Paul Alin Voinea, cel care a renunţat la meseria de navigator pentru bucãtãrie, Alfred Olteanu, pasionat de kendama şi cu un un palmares impresionant în rândul competiţiilor internaţionale şi Luminiţa Borcean, bucătar de meserie, care a venit să-şi încerce norocul la Chefi la Cuţite cu un preparat inedit- sushi burger, ce a obţinut toate cele trei cuţite.