Te-ai săturat de exercițiile fizice? Iată cum să slăbești fără să faci sport!

Dacă îți dorești să slăbești, însă sportul nu se află printre activitățile tale preferate, ei bine, află că poți să scapi de kilogramele în plus și fără mișcare. Iată cum! 

image

Multe dintre persoanele care își doresc să slăbească, fie nu sunt suficient de motivate să se antreneze, fie nu le place, de fel, mișcarea. Dacă te afli și tu printre ele, află că poți să slăbești cu ușurință și fără să faci exerciții fizice regulate. Antrenorul de fitness, Tim Liu, oferă câteva sfaturi prețioase cu privire la planul de slăbire, fără sport. 

Cum să slăbești fără să faci sport

Nu îți face griji dacă exercițiile fizice intense nu se află printre preferatele tale! Poți să slăbești și dacă îți plac simplele plimbări. Potrivit Clinicii Mayo, doar 30 de minute de plimbare rapidă pe zi pot să ardă aproximativ 150 de calorii. Reține că pentru a arde cât mai multe calorii, este important să mergi rapid!

Citește și: Dieta care o ajută pe Halle Berry să se mențină în formă. O discuție cu medicul i-a schimbat stilul de viață

De asemenea, când vine vorba de slăbit și treburile casnice îți pot fi de ajutor. De pildă, tunsul gazonului sau plimbatul câinelui prin parc pot arde multe calorii. Înlocuiește mersul cu liftul cu urcatul scărilor, iar silueta ta îți va mulțumi! 

Alimentația este foarte importantă

Dacă alegi să slăbești fără să faci sport, trebuie să fii mai atent la alimentele pe care le vei consuma. În acest sens, te pot ajuta aplicațiile pentru slăbit, care monitorizează caloriile. Aceste aplicații sunt accesibile și, de cele mai multe ori, gratuite. Un studiu efectuat la Universitatea Duke a arătat că persoanele supraponderale care au ținut evidența alimentelor consumate prin intermediul aplicațiilor pentru smartphone au slăbit mult mai repede, decât cele care nu au făcut-o. Destul de motivant, nu? 

Vezi și: Renunți rapid la mișcare când vrei să slăbești? Muzica pe care o asculți îți poate influențat decizia

Consumă multă apă! 

Antrenorul de fitness, Tim Liu, încurajează persoanele care își doresc să slăbească fără să facă sport să bea multă apă. Consumul de apă oferă sațietate, ceea ce înseamnă că nu vei mai fi tentat să mănânci alte alimente „periculoase pentru siluetă‟. Să nu mai vorbim că apa are zero calorii, susține sănătatea întregului organism și îmbunătățește aspectul pielii! 

Sursă foto: Shutterstock