Cele cinci reguli pe care Madonna le-a impus copiilor ei: „Fiți fericiți!‟

Madonna (64 de ani) este perfecționistă nu doar pe scenă, ci și în viața reală! În timpul interviurilor, celebra artistă americană a dezvăluit că le-a impus copiilor ei cinci reguli extrem de importante pentru dezvoltarea și fericirea lor. 

image

Dacă pe marile scene, Madonna este o profesionistă, ei bine și în viața personală, cântăreața este o mamă dedicată, care se implică activ în educarea celor șase copii ai săi, dintre care patru adoptați și doi biologici - Lourdes Maria (27 de ani), Rocco Ritchie (23 de ani), David Banda (17 ani), Mercy James (17 ani), Estere și Stella (10 ani). Artista este conștientă că regulile parentale sunt importante pentru dezvoltarea copiilor săi, așa că ține morțiș ca ei să respecte cele cinci reguli ale casei, concepute chiar de ea. Care sunt acestea? 

Citește și: Celebrități cu familii numeroase. Madonna: „Cu cât ai mai mulți copii, cu atât ești un părinte mai bun‟ 

image

Regulile pe care copiii Madonnei le respectă

Pentru ca fiii ei să crească sănătoși, fericiți și responsabili, Madonna le-a cerut acestora să respecte cinci reguli importante, după cum menționează „Bright Side‟. În primul rând, cântăreața își dorește ca fiii ei să zâmbească și să fie pozitivi, indiferent de situație. A doua regulă se referă recunoștință, mai exact, artista îi încurajează să se bucure pentru ceea ce au. A treia regulă are la bază respectul față de oameni - Madonna a spus că și-a învățat copiii să îi asculte pe ceilalți, indiferent de religie, culoarea pielii, sex sau orientare sexuală. O altă regulă este ca fiii Madonnei să le vorbească oamenilor cu bunătate, iar în a cincea regulă, Madonna, pur și simplu, îi îndeamnă pe copii să „fie fericiți‟. 

Vezi și: FOTO Viața Madonnei, marcată de moartea mamei și de un viol sub amenințarea armei. Care e legătura cu show-urile sale erotice 

Într-un interviu pentru „Vanity Fair‟, cântăreața a recunoscut că este o provocare să fie mamă pentru șase copii. „Regina muzicii pop‟, așa cum mai este cunoscută, a mărturisit că încă învață cum să găsească un echilbru între carieră și viață personală. Potrivit Madonnei, pareting-ul „este o profesie‟ în sine, care necesită mult timp și energie, însă în ciuda provocărilor, cântăreața se descurcă în creșterea copiilor pe care îi încurajează să își urmeze pasiunile. „Sunt mulțumită de ei și sunt mândră de munca lor‟, a spus ea, potrivit „People‟. 

Sursă foto: Pinterest 



Recente

Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg