Celebritățile au recunoscut care le sunt cele mai mari dezamăgiri în dragoste

Până și celebritățile de la Hollywood sunt pline de regrete! Mai ales în dragoste. Fie regretă că au fost infidele, fie le pare rău că au ales să se despartă de un fost iubit… 

image

Cu toții putem avea regrete, iar când vine vorba de relațiile amoroase, aceste regrete le putem folosi ca pe o lecție de viață, care să ne ajute pe viitor. Vedetele o știu cel mai bine, deoarece există câteva persoane publice care regretă lucrurile pe care le-au spus sau pe care le-au făcut. 

Ce regretă vedetele în dragoste 

Lamar Odom pare că regretă comportantul său pe care l-a avut față de Khloé Kardashian, fosta sa soție. Într-o prezentare a filmului „Celebrity Big Brother‟, el a mărturisit că nu îi este dor de ea, însă regretă pentru cum s-a comportant cu vedeta în timpul căsniciei lor. 

Cuceritorul de inimi, Brad Pitt, regretă modul în care s-a terminat relația lui cu actrița Jennifer Aniston. El a mărturisit că relația lor s-ar fi putut termina „într-un mod mai atent‟.

Citește și: Cum și-a tratat Brad Pitt dependența de alcool. Un actor celebru l-a susținut 

Jada Pinkett Smith a mărturisit că are un singur regret - faptul că relația dintre ea și Will Smith a început în timp ce actorul era căsătorit. 

Jay Z pare că are un singur regret - că a înșelat-o pe Beyonce. El a spus: „Cel mai greu este să vezi durerea pe fața cuiva pe care ai provocat-o și apoi să ai de-a face cu tine însuți‟

Vezi și: Ce spun astrele despre compatibilitatea despre compatibilitatea dintre cele mai cunoscute cupluri. Va rezista căsnicia lui Will Smith? 

Kristen Stewart regretă că l-a înșelat pe Robert Pattinson cu regizorul Rupert Sanders. Se pare că acest pas i-a afectat pe ambii la fel de mult! 

JLo are regrete, dar și Ben Affleck 

Jennifer Lopez a spus că mariajul eșuat cu fostul soț, cântărețul Marc Anthony, a fost cea mai mare dezamăgire din viața ei. Să îl fi iubit artista cel mai mult pe Marc Anthony!? 

Cum ne putem aștepta, Ben Affleck regretă ce mai mult mariajul eșuat pe care l-a avut cu actrița Jennifer Garner: „Cel mai mare regret al vieții mele este acest divorț. Rușinea este cu adevărat toxică‟, a spus el.

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg