Cerințele bizare pe care menajerele lui Kylie Jenner trebuie să le respecte

Kylie Jenner, în vârstă de 25 de ani, este foarte strictă când vine vorba de regulile din locuința ei. Inclusiv menajerele trebuie să respecte câteva cerințe bizare pe care vedeta le are. 

image

Pentru a se asigura că totul funcționează perfect în locuința ei, în valoare de 36 de milioane de dolari, din Los Angeles, Kylie Jenner beneficiază de cei mai buni angajați, care îi fac toate plăcerile. Printre acești angajați se numără și menajerele sale, care nu se ocupă numai de curățenia locuinței, ci și de capriciile vedetei, care are o avere estimată la 900 de milioane de dolari. 

Citește și: „Staruri cu povești de viață fascinante. Tatăl lui Kylie Jenner a trecut de la atletul Bruce, la faimoasa Caitlyn”

Ce reguli respectă menajerele lui Kylie Jenner

În primul rând, menajerele trebuie să testeze produsele de machiaj pe care vedeta urmează să le scoată pe piață. Într-un interviu pentru „Fast Company”, Jenner a povestit despre menajera ei: „Îi folosesc brațul. Are cel mai bun braț pentru mostre. Este atât de drăguță când stă lângă mine și când are mereu brațul pregătit pentru ca eu să-mi fac treaba”. 

O altă regulă impusă de Kylie Jenner este ca menajerele ei să îi organizeze toate cadourile pe care vedeta le primește, informează „Your Tango”. Jenner este adesea răsfățată cu buchete imense de flori, așa că, desigur, cineva trebuie să le așeze perfect în locuință și să le îngrijească. 

Credeai că regulile s-au oprit aici!? Ei bine, află că menajerele lui Kylie Jenner se asigură că din frigider nu lipsesc rodiile, care sunt gustările preferate ale vedetei. De asemenea, menajerele trebuie să aibă grijă de animalele de companie ale lui Kylie, în special de câinii ei, care sunt răsfățați cu preparate alese.

Tot menajerele se ocupă și de decorul locuinței din perioada Crăciunului, așa că abia așteptăm să vedem cum va arăta casa vedetei anul acesta de Sărbători!

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest / Sursă video: Youtube  Recente

Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg