Kris Jenner, dorință inedită! Ce își dorește să se întâmple cu trupul ei după ce o să moară

Într-un episod al serialului „Keeping Up With the Kardashians‟, Kris Jenner (66 de ani) a dezvăluit ce își dorește să se întâmple cu trupul său după ce nu va mai fi în viață. 

image

Familia Kardashian a știut cum să-și surprindă telespectatorii încă de la primul sezon al serialului care a făcut-o celebră. Ne amintim când surorile Kardashian, în frunte cu mama lor, Kris Jenner, au povestit planurile pe care deja le au pentru înmormântarea lor

„Să vorbim despre ce o să facem atunci când cineva dintre noi va muri‟, spunea Kris Jenner, care a mărturisit că își dorește să investească milioane de dolari într-un mausoleu cu 28 de locuri. „Vrem un șanț, astfel încât nimeni să nu ne poată fura trupurile‟, spunea Khloé Kardashian (38 de ani), care a vorbit și în numele surorii sale, Kim Kardashian.

Citește și: Kim Kardashian susține că a făcut sex cu Pete Davidson în cinstea bunicii sale 

Subiectul morții a fost dezbătut din nou în serialul familiei Kardashian. Asta după ce mama surorilor, Kris Jenner, a precizat că și-a făcut noi planuri cu fiica sa, Kim, pentru trecerea în neființă, după ce a suferit o intervenție chirurgicală dureroasă la șold. 

Ce își dorește să facă vedeta Kim Kardashian cu trupul mamei sale? 

În urma intervenției suferite de Kris Jenner, Kim Kardashian i-a cerut medicului care i-a operat mama să-i salveze oasele, pentru a face bijuterii din ele. Asta pentru că dorința lui Kris este ca trupul ei să fie ars și apoi transformat în bijuterii pe care le să le poarte cele cinci fiice ale sale.  

Vezi și: Incredibil! Kim Kardashian își modifică nuanța pielii în funcție de iubiți 

Și, deși Kim crede că este o idee grozavă, sora ei, Kylie Jenner (25 de ani), nu și-a reținut sentimentele, spunând că este „un lucru ciudat‟.

Kris Jenner este cunoscută pentru bijuteriile ei scumpe. De pildă, doar într-o singură poză pe care a postat-o pe Instagram, ea și-a etalat brățările în valoare de 48.000 de dolari. 

De asemenea, în anul 2008, publicația „Daily Mail‟ a scris că mama surorilor Kardashian și-a cumpărat un colier în valoare de 8.500 de dolari „în cinstea‟ nepoților săi. 

Sursă foto: Pinterest Recente

nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg
cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Doris Kriks și Carl Kruse jpeg
Mary Kate, Ashley Olsen jpg